background-image

Sondaj de satisfacție a clienților - NPS

Stimați Clienți,  

 

Vă mulțumim că ați ales Flaga Gas! Apreciem oportunitatea de a lucra cu dumneavoastră. Pentru a vă oferi servicii de cea mai bună calitate și pentru a răspunde așteptărilor dumneavoastră, am dori să știm ce părere aveți despre noi! Opinia dvs. este importantă pentru noi, așa că suntem interesați să știm cum evaluați serviciile și produsele noastre, ce domenii considerați că am putea îmbunătăți și ce putem face pentru a ne asigura că veți recomanda FLAGA Gas și altora.

Pentru a obține informații valoroase despre satisfacția dvs. față de compania noastră, vă vom contacta telefonic. Acesta este un așa-numit sondaj NPS, care analizează în ce măsură clienții ar recomanda compania noastră persoanelor pe care le cunosc. Este nevoie de doar două minute pentru a răspunde la întrebările noastre, așa că v-am fi foarte recunoscători dacă ne-ați putea ajuta cu răspunsurile dumneavoastră. Selecția clienților este întotdeauna aleatorie și este generată dintr-o listă de persoane care au cumpărat recent produsele noastre. Sondajul folosește o scală de la 1 la 10, unde 1 înseamnă că este foarte puțin probabil să ne recomandați, iar 10 înseamnă că este foarte probabil să ne recomandați. La analizarea răspunsurilor, considerăm că scorurile de pe o scară de la 1 la 6 reflectă o satisfacție foarte scăzută în ceea ce privește cooperarea noastră, în timp ce scorurile de 9 și 10 reflectă ceea ce ne dorim. Vă rugăm să rețineți că feedback-ul dvs. este crucial pentru noi și ne va ajuta să vă servim pe dvs. și pe ceilalți clienți și mai bine.

De ce v-am ales pe voi?

Participarea la sondaj este aleatorie, pe baza livrărilor din ultima lună. Un partener nu este chestionat mai mult de două ori pe an.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Sondajul durează mai puțin de două minute. Robotul se va prezenta, vă va pune o întrebare despre nivelul general de satisfacție și apoi, în funcție de răspunsul dumneavoastră, vă va adresa o întrebare suplimentară în care veți avea ocazia să vă explicați răspunsul. Fiecare răspuns este înregistrat sub forma unui scor, pe care îl puteți selecta cu ajutorul tastaturii telefonului. Vă rugăm să vă împărtășiți opinia și să influențați calitatea serviciilor noastre! Ceea ce este important pentru dumneavoastră este important și pentru noi! Ne dorim ca experiența dumneavoastră cu serviciile oferite de FLAGA Gas să fie cea mai bună posibilă. Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți o părere pozitivă despre serviciile noastre și, de asemenea, să ne spuneți dacă există ceva ce putem îmbunătăți!

 

Vă mulțumim pentru colaborare!

Sunteți clientul nostru

Evaluați-ne

De fiecare dată când ne contactați, vă punem două întrebări.

  • Întrebarea 1
    Pe o scară de la 1 la 10, cât de probabil ați recomanda Flaga unui prieten sau unei cunoștințe? Vă rugăm să evaluați pe o scară de la 1 la 10, unde 1 înseamnă că este foarte puțin probabil să recomandați și 10 înseamnă că este foarte probabil să recomandați.

 

  • Întrebarea 2
    Această întrebare solicită detalii suplimentare, conținutul întrebării va varia ușor în funcție de nivelul de evaluare pe care l-ați acordat. Vă întrebăm care au fost domeniile care au avut cea mai mare influență în evaluarea dumneavoastră. Pentru a le identifica, opțiunile vor fi după cum urmează:

Preț

Prețul gazului oferit este în concordanță cu calitatea produsului, respectiv starea buteliei, cantitatea de gaz, calitatea gazului etc.

Livrare

Livrarea a fost efectuată la timp, am fost informat cu privire la întârzieri, cantitatea livrată a fost cea comandată/necesară, șoferul a fost bine informat și amabil.

Calitatea gazului

Gazul a ars uniform, nu a existat nicio contaminare, cantitatea a fost cea specificată.

Serviciul clienți

Persoana de contact a fost politicoasă și bine informată, m-a ajutat cu administrarea.

Serviciul tehnic

Serviciul tehnic a răspuns prompt la solicitări, iar contorul funcționează corect,

Siguranța produsului

Gazul primit este certificat, buteliile și rezervoarele sunt verificate în mod regulat, iar transportul este efectuat în conformitate cu reglementările.

Dacă aveți întrebări despre sondajul de satisfacție sau despre orice alt subiect legat de cooperarea noastră, personalul nostru va fi bucuros să vă ajute. Serviciul nostru pentru clienți este disponibil prin telefon, e-mail sau prin completarea formularului de contact de pe site-ul nostru.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail

Vă rugăm să specificați ce sursă de încălzire folosiți în prezent

Full Close