Avantajele utilizarii GPL-ului

GPL- energie sigura, curata si economica

 

O energie curata

GPL-ul arde in totalitate fara reziduri, nu produce fum, gaze toxice sau particule fine in atmosfera. GPL-ul nu pune în pericol apa freatică sau solul, este absolut non-toxic si poate fi folosit în zonele de protectie a apelor. 


Economie de spatiu

Rezervoare de GPL sunt amplasate fie sub-sau suprateran. Daca optati pentru varianta subterana, va veti bucura in continuare de privelistea din curtea dvs, fara ca o teava sau un rezervor de gaz sa va perturbe privelistea.


GPL – partenerul perfect in energie

Puteți combina cu usurintă sisteme inovatoare de încălzire pe GPL cu pompe de caldura, panouri solare, și profitati astfel de avantajele fiecărei surse de energie. GPL-ul ca o sursă de energie curată poate sa deserveasca perfect si ca si energie de back-up.


Independenta

Deveniti consumator independent de energie! Nu trebuie sa fiti conectat la reteaua nationala de gaze naturale pentru a va bucura din plin de caldura in caminul dvs.


Eficienta

GPL-ul este solutia perfecta pentru toate intrebuintarile. GPL-ul se poate folosi la încălzit, gătit, iluminat, racire sau chiar producere de energie electrică, totul fără a fi conectat la gaz sau reteaua de energie electrică. În plus, GPL-ul are o valoare calorică superioara!

Despre GPL

GPL ul - o energie eficienta si curata

Sunteti client FLAGA?

Comandati acum GPL de la FLAGA, accesand butonul de mai jos:

Comanda gaz
 

Doriti sa aflati mai multe detalii?

Completati formularul de mai jos sau sunati-ne.

Contactati-ne