Sfaturi pentru economisirea energiei

Sfaturi pentru utilizarea eficienta a energiei
Curatare, intretinere si inspectia periodica

Regula de aur in functionarea economica a unui sistem de incalzire este curatarea, intretinerea, mentenanta si reglarea sistemului de catre personal autorizat.

Tevile de incalzire

Tevile de apa calda pozate aparent trebuie izolate, pentru a elibera energie acolo unde este cel mai eficient: in calorifere, in circuitul de incalzire in pardosea sau in convector.

Robinete cap termostat

Este de recomandat montarea de robinete cap termostat pe calorifere. Acest lucru faciliteaza reglarea automata a temperaturii pe fiecare calorifer in parte.

Evitati supraincalzirea

In functie de utilizarea incaperii se va regla temperatura ambientala: in camera de zi 22 grade, in baie 24 grade, iar in dormitor sunt suficiente 18 grade.

Reincalzirea unei incaperi

Pentru a reincalzi o incapere rece consumam mult mai multa energie, decat am fi consumat, daca acea incapere ar fi fost incalzita constant, la o temperatura mai mica.

Aerisirea incaperilor

Aerisirea regulata a incaperilor este foarte importanta. Dar aerisirea de durata costa bani si multa energie risipita. De aceea va recomandam sa nu lasati ferestrele rabatate, ci sa aerisiti bine incaperile 5-10 minute pe zi.

Despre GPL

GPL ul - o energie eficienta si curata

Sunteti client FLAGA?

Comandati acum GPL de la FLAGA, accesand butonul de mai jos:

Comanda gaz
 

Doriti sa aflati mai multe detalii?

Completati formularul de mai jos sau sunati-ne.

Contactati-ne