Ce este GPL Auto?

GPL Auto – este un combustibil alternativ cel mai des utilizat în întreaga lume


GPL-ul auto este cel mai cunoscut combustibil alternativ din întreaga lume, fiind utilizat de mai multe decenii. Acesta este compus din propan, butan sau un mix al acestora. Beneficiile sale sunt costul redus de achizitie, precum si cantitatea redusa de emisii. GPL-ul auto este un carburant ecologic, care arde in totalitate datorita compozitiei sale, fara a produce miros, fum sau mici particule in atmosfera, prelungind din acest motiv viata motorului.

Datorita raspandirii sale si popularitatii din ultimii ani, GPL-ul auto, numit si LPG sau autogaz, a devenit un produs indispensabil.
În Romania există deja peste 800 de stații de GPL auto, numite si instalatii de tip skid. Multe dintre companiile de transport public sau companiile de taxi si-au echipat flotele auto cu instalatii pe GPL, acestea fiind o alternativa mai ieftina si ecologica fata de carburantii clasici benzina si motorina. In industrie tot mai multe motostivuitoare ruleaza pe GPL auto.

  • Beneficii

  • Vrei mai multe detalii?

GPL autoBulk Gas

GPL-ul auto este cel mai cunoscut combustibil alternativ din întreaga lume, fiind utilizat de mai multe decenii. Acesta este compus din propan, butan sau un mix al acestora.

Gaseste statie

Prin aplicatia Harta skiduri FLAGA veti putea gasi skidul FLAGA din apropierea dvs.

Gaseste statie
 

Doriti sa aflati mai multe detalii?

Completati formularul de mai jos sau sunati-ne 

Contactati-ne