Conversia catre GPL auto

Conversia catre Autogas

Instalatiile de GPL-ul auto se preteaza tuturor motoarelor pe benzina, fiind usor de instalat. Costurile unei instalatii de GPL auto variaza in functie de numarul de cilindri și mărimea rezervorului dorit, între 2.000 și 3.000 de lei. Rezervorul de GPL este de obicei de tip inelar, plasat în locul rotii de rezervă in portbagajul masinii. Testele ADAC au dovedit exploatarea in siguranta si performanta superioara a motoarelor pe GPL, rezultate confirmate si de experienta de peste 30 ani in propulsia motoarelor pe GPL.

Montarea unei instalatii de GPL auto pe autoturism, nu afecteaza in nicun fel alimentarea cu benzina. Avand sistemul de propulsie a motorului bivalent puteți rula fie pe GPL auto fie pe benzina. Masina porneste întotdeauna pe benzină, ruland pe acest tip de carburant până când motorul atinge o anumită temperatură. Apoi se comuta automat pe GPL auto. Comutarea se poate face si manual, accesand un comutator montat pe bordul masinii. În funcție de mărimea motorului si a rezervorului puteti parcurge intre 350 - 1.000 de kilometri cu o singura umplere. Pentru a avea control asupra stocului de GPL auto din rezervor, pe consola centrala a masinii este montat un indicator cu leduri, care indica nivelul actual al carburantului.

Important: conversia se va face numai in ateliere si service-uri autorizate de Registrul Auto Roman (RAR). Dupa montajul instalatiei,masina trebuie prezentata la RAR pentru omologare.

GPL autoBulk Gas

GPL-ul auto este cel mai cunoscut combustibil alternativ din întreaga lume, fiind utilizat de mai multe decenii. Acesta este compus din propan, butan sau un mix al acestora.

Gaseste statie

Prin aplicatia Harta skiduri FLAGA veti putea gasi skidul FLAGA din apropierea dvs.

Gaseste statie
 

Doriti sa aflati mai multe detalii?

Completati formularul de mai jos sau sunati-ne 

Contactati-ne