Despre FLAGA

FLAGA GPL Romania SRL are sediul in orașul Salonta, jud. Bihor, având ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al produselor petroliere lichefiate.  

Din portofoliu de produse oferite de noi amintim: livrarea de propan comercial in instalații de mic vrac (casnice, publice sau industriale), livrarea de GPL auto in instalații de tip skid auto, umplere si distribuție butelii aragaz si propan comercial (26 litri, 33 kg), cat si servicii tehnice de proiectare, instalare, întreținere si intervenție.

 

In Romania, FLAGA deține doua depozite de stocare GPL, unul in Salonta, jud Bihor, având o capacitate totala de stocare de 200 tone si acces cale ferata si unul in Verești, jud. Suceava, cu subsidiare logistice la Cluj si Sibiu. Astfel clienți de pe întreg teritoriu României se pot bucura de serviciile si produsele noastre.

FLAGA GPL Romania SRL face parte din Flaga Group, cu sediul central in Leobendorf Austria, respectiv UGI International. Pentru mai multe detalii accesați www.flagagroup.eu sau aici.

Despre FLAGA

FLAGA GPL Romania SRL ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al produselor petroliere lichefiate.

Sunteti client FLAGA?

Comandati acum GPL de la FLAGA, accesand butonul de mai jos:

Comanda gaz
 

Doriti sa aflati mai multe detalii?

Completati formularul de mai jos sau sunati-ne.

Contactati-ne