background-image

CRESTEREA ANIMALELOR: PUI, GĂINI, CURCANI

Fără nevoia de întreținere, independență, neîncărcarea mediului cu substanțe nocive, sunt doar câteva dintre avantajele încălzirii cu GPL, care fac ca multe companii să se decidă asupra unei astfel de soluții.

Instalația rezervorului de GPL

GPL de origine naturală este una dintre cele mai curate surse de energie utilizate. Arde curat și inodor, iar produsele arderii sunt dioxidul de carbon și apa, iar ceea ce este important, se caracterizează prin cel mai scăzut nivel de emisii de substanțe nocive în comparație cu combustibilii tradiționali. În plus, nu este clasificat drept gaz cu efect de seră, ceea ce are o importanță deosebită în cazul fermelor de păsări ecologice care solicită finanțare din fonduri europene. Pentru ca antreprenorii agricoli să profite de avantajele GPL și să îl folosească pentru încălzire, în apropierea instalațiilor sunt instalate rezervoare de gaz lichid, care pot fi montate atât pe sol cât și sub pământ.

 

Instalația rezervorului de GPL este ușor de asamblat și dezasamblat și nu necesită încăperi mari de cazane sau infrastructură de transport costisitoare. Parcul de rezervoare, care este un depozit de gaz lichid, poate fi proiectat astfel încât să ajusteze cu ușurință eficiența și necesarul de energie la nevoile dispozitivelor de încălzire și ventilație instalate. Popularitatea gazului lichefiat în rândul producătorilor agricoli este în continuare în creștere, ceea ce se datorează în principal sistemului care nu necesită întreținere, comodității de utilizare și, mai ales, lipsei necesității de îndepărtare a deșeurilor, ceea ce se traduce prin siguranță și comfort în muncă, și ceea ce este important, GPL, în comparație cu păcura sau cărbunele, oferă un climat mult mai bun pentru dezvoltarea păsărilor în încăperile special prevăzute și posibilități mai mari de controlare a temperaturii. Prin urmare, proprietarii fermelor de păsări trec din ce în ce mai mult de la surse de energie non-ecologice la GPL curat.

 

În cadrul cooperării cu compania care va asigura montajul adecvat al sistemului, antreprenorii obțin consiliere profesională, asistență în proiectare, întocmirea documentației complete precum și execuția profesională și punerea în funcțiune a instalației rezervorului GPL. Furnizarea constantă și neîntreruptă a gazului, în conformitate cu cererea și consumul, este controlată de un sistem de telemetrie profesional. In plus, utilizatorul instalatiei rezervorului are acces garantat la service profesionist si inspectii tehnice permanente.

 

Piața agricolă este încă în curs de modernizare datorită sprijinului Uniunii Europene. Acest lucru se aplică în special sectorului în dezvoltare dinamică legat de creșterea și prelucrarea păsărilor de curte, deoarece consumul acestei cărni este în permanență în creștere. Proprietarii apreciază proprietățile unice ale gazului natural lichefiat, care este perfect pentru producția și creșterea păsărilor, unde temperatura stabilă și ventilația adecvată sunt deosebit de importante.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Cod postal
Adresa de e-mail

Vă rugăm să specificați ce sursă de încălzire folosiți în prezent

Full Close