background-image

Sondaj de satisfacție a clienților

Stimați Clienți,  

 

Vă mulțumim că ați ales serviciile Flaga. Apreciem oportunitatea de a lucra cu dumneavoastră. Pentru a va putea oferi întotdeauna servicii și produse de cea mai bună calitate și pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor dumneavoastră, dorim să ştim ce gândiți! Cum ne percepeți, cum evaluați serviciile și produsele noastre, există domenii în care putem îmbunătăți, și ce putem face pentru a ne asigura că recomandați Flaga și altora?

 

În acest sens, dorim să vă informăm că vă vom contacta pentru a efectua un sondaj de satisfacție a clienților, așa-numitul NPS. Acesta este un sondaj al opiniilor clienților, care verifică tendința de a recomanda compania noastră prietenilor, pe o scară de la 1 la 10. În analiza răspunsurilor dvs., punctele pe o scară de 9 și 10 sunt pentru noi obiectivul pe care ne străduim să-l atingem, în timp ce punctele de la 0 la 6 sunt considerate a exprima o satisfacţie foarte scăzută în ceea ce privește cooperarea.

 

Vă vom contacta telefonic și vă vom solicita să participați la un scurt sondaj privind colaborarea. Nu va dura mai mult de 2 minute pentru a răspunde. Vom contacta un grup aleatoriu de clienți care au făcut recent achiziții de produsele noastre.

 

Vom fi contactați de la un număr care se identifică drept Flaga. Pentru fiecare contact, vom pune doar 2 întrebări.

Întrebarea 1

Cât de probabil este să recomandați Flaga unui prieten sau unei cunoștințe pe o scară de la 1 la 10?

 

Pentru evaluare, vă rugăm să folosiți o scală unde 1 înseamnă că probabilitatea unei comenzi este la un nivel foarte scăzut și 10 la un nivel foarte ridicat.

Întrebarea 2

În această întrebare, dorim să știm mai multe detalii, în funcție de cantitatea de evaluare pe care ne-o oferiți, conținutul întrebării variază ușor.

 

Acesta vă va întreba cu privire la domeniile care v-au influențat cel mai mult evaluarea, la ceea ce putem îmbunătăți și la ceea ce apreciați cel mai mult.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Cod postal
Adresa de e-mail

Vă rugăm să specificați ce sursă de încălzire folosiți în prezent

Full Close