background-image

TIPURI DE BUTĂ BUTELII

TIPURI DE BUTELII

 

Ai o întrebare? Click aici!CONTACT

P33

Sticlele Ambalajele noastre de aluminiu cu propan-butan de 11,5  33kg sunt utilizate în principal în gospodării. Cele mai populare utilizări sunt pentru  gătitul, si incalzire apa caldă. Valoarea sa mare, chiar calorică, cantitatea reglabilă de căldură și manevrarea ușoară fac coacerea, dar echipamentul popular în aer liber (scaune cu gaz, grătar de grădină) este, de asemenea, compatibil cu această sticlă. GPL-ul îmbuteliat poate asigura, de asemenea, unul dintre cele mai convenabile moduri de încălzire și încălzire cu apă. De asemenea, este capabil să furnizeze convectoare portabile cu gaz, încălzitoare infraroșii mobile, radiatoare și cazane. 75% până la 80% din cifra de afaceri a pieței sticlei de GPL se realizează în acest tip de cilindri.

P9,5 KG

Sticlele Buteliile noastre de aluminiu cu propan-butan de 23 9,5 kg sunt utilizate în principal în instituții publice, bucătării de mari dimensiuni, școli, restaurante, brutării pentru gătit și coacere.  Acest tip de sticle ambalaje oferă o gamă largă de aplicații în industrie: tăiere de metale, sudare, tehnici de ambalare, mașini de curățat, reparații rutiere, întreținere patinoare, protecție împotriva înghețului.                                                     Pe piața ungară a gazelor cu cilindri, 5-7% din gazul vândut este vândut în acest tip de cilindru.

B10 – BUTELIE BUTAN FAZA GAZOASA Butelie pentru uz casnic de 8 si 11 kg

P9.5 – butelie propan faza gazoasa

P9.5- butelie propan faza lichida

  • motostivuitoare Forklifts
  • mașini de tuns iarba
  • echipament de netezire a suprafețelor
  • generatoare
  • alte utilaje de lucru și agricole

Butelie aragaz

  • coacere - gătit

SECURITATE FLAGA

FLAGA se angajează să asigure siguranța și protecția mediului. Calitatea gazului încărcat este garantată printr-un sistem strict de asigurare a calității în conformitate cu ISO 9001/2015. Ambalajele noastre sunt marcate individual (folie) pentru a asigura calitate și siguranța necesara.

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele complet
Numărul de telefon
Adresa de e-mail
Cod poștal
Cum ce vă putem ajuta
Full Close

Alegi tema:

Sfaturi utile pentru gazul rezervoruluiCitește mai multSfaturi utile pentru gazul îmbuteliatCitește mai mult