background-image

ALEGEȚI REZERVOARELE CU GAZ DE LA FLAGA

FLAGA VĂ OFERĂ AVANTAJELE UTILIZĂRII GAZULUI CHIAR FĂRĂ POSIBILITATEA RACORDĂRII LA REȚEAUA DE DISTRIBUȚIE A GAZELOR NATURALE!

  • Pret stabil pentru gaz timp de doi ani (doua sezoane)
  • Costul instalarii unui rezervor este de 1 Leu + TVA* (rezervor reutilizat)
  • GPL de calitate superioara si putere calorica ridicata
  • Garantie pe toata durata de viata a rezervorului
  • Inspectie periodica si intretinere continua

Doriți mai multe detalii despre oferta noastră?

Sunați-ne la numărul

sau completați formularul

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail

Vă rugăm să specificați ce sursă de încălzire folosiți în prezent

Full Close
background-image

DE CE SĂ OPTAȚI PENTRU REZERVOARELE DE GAZ DE LA FLAGA ?

GPL vă oferă utilizări diverse: pentru încălzire, gătit, apă caldă, iluminat, răcire, generare de energie electrică - toate fără conexiune la rețeaua de distribuție a gazelor naturale sau la electricitate. Recomandat pentru case unifamiliare,resedinte, zone rezidentiale, pensiuni, campinguri, case de weekend si case de vacanta. Sistemele de încălzire GPL inteligente și dovedite creează climatul interior perfect - ieftin, complet automat și ecologic.

 

PROIECTARE ȘI INSTALARE LA PREȚ REDUS

Pentru uz casnic, oferim rezervoare subterane și supraterane cu un volum de 990 până la 4850 litri. Recipientele pot fi amplasate în părțile mai îndepărtate ale terenului dvs.

SOLUȚIE PRIETENOASĂ CU MEDIUL 

Comparativ cu combustibilii convenționali (cărbune, lemn, motorină), arderea GPL are cele mai mici emisii de substanțe nocive, arde fără funingine, fără a produce fum sau vapori toxici.

 

GPL este ecologic și netoxic și, prin urmare, poate fi utilizat și în zone protejate.

CONFORTUL PERFECT

Reumplerea rezervorului cu gaz – puteți să faceți comanda pentru gaz într-un mod foarte ușor prin linia dedicată clienților. Puteți afla cu ușurință starea actuală a gazului din rezervor prin intermediul indicatorului care arată volumul de gaz rămas. Flaga vă va livra rezervorul de gaz în cel mult 10 zile de la lansarea comenzii.

 

De asemenea, oferim posibilitatea monitorizării la distanță a nivelului de gaz din rezervor prin dispecerizare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru monitorizarea cantității de gaz din rezervor și vă vom anunța când nivelul de gaz scade sub limita critică și vom asigura reaumplerea acestuia.

 

STABILITATE ȘI CALITATE

Gazul lichefiat arde de până la 2,5 ori mai fierbinte decât gazul natural. Este ideal pentru încălzire, și pentru a produce apă caldă. Nu provoacă coroziune și nici probleme pentru instalațiile de ardere.

Sistem de telemetrie

De asemenea, oferim posibilitatea monitorizării la distanță a nivelului de gaz din rezervor prin dispecerizare, astfel încât nu trebuie săvăfaceți griji pentru monitorizarea cantității de gaz din rezervor șivă vom anunța când nivelul de gaz scade sub limita criticăși vom asigura reaumplerea acestuia.

DESPRE FLAGA

Flaga este un furnizor de top de GPL și produse GPL de calitate. Având o flotă de mașini propriu, poate garanta tuturor clienților săi livrări 100% GPL în toată România.

 

Flaga se străduiește de mult să contribuie la creșterea calității serviciilor pentru clienți și la dezvoltarea pieței. Acesta garantează că toate facilitățile și serviciile respectă legea și cele mai stricte prevederi de siguranță. Garantează soluția actualizată la zi în conformitate cu standardele tehnice și ecologice aplicabile în domeniu.