background-image

LUCRĂRI DE GRĂDINĂRIT ÎN JURUL REZERVORULUI FLAGA, ASTFEL ÎNCÂT SA NU DETERIORĂM INSTALAȚIA

Rezervorul de GPL suprateran este un decor de grădină destul de discutabil. Prin urmare, dacă un astfel de gaz va fi combustibilul țintă pentru noi, cel mai bine este să ascundem rezervorul îngropându-l în pământ dar dacă această variantă totuși, nu este posibilă, trebuie să ”ascundem” acest ”element decorativ” cât mai bine. Daca nu vrem ca elementul dominant din gradina sa fie un rezervor alb, cel mai simplu este sa alegi un rezervor de GPL subteran. Datorită acestui fapt, indiferent dacă îl plasăm în fața sau în spatele casei, pur și simplu nu va fi vizibil. După ce acoperiți un astfel de rezervor cu pământ, puteți semăna iarbă deasupra acestuia, puteți planta plante ornamentale sau puteți aranja o mică stâncă. La suprafață, există doar capacul camerei de inspecție cu fitinguri și supape.

Avantajul incontestabil al rezervoarelor de gaz subterane este capacitatea de a le ascunde sub pământ. Pe suprafața lor, puteți semăna iarbă, puteți planta flori mici și puteți acoperi trapa cu imitație de piatră, ceea ce le face complet invizibile. În fiecare, chiar și o grădină bine întreținută, există locuri ”urâte” care ar trebui acoperite, deoarece deranjează compoziția grădinii sau o desfigurează. Un astfel de loc ”urât” este și rezervorul de gaz. De aaceea în jurul acestuia puteți construi o pergolă un spalier sub care să plantați viță de vie. Aceasta este perfectă deoarece crește repede, iar când acoperă construcția, frunzele creează o textură foarte decorativă, iar toamna devin roșii și violete. Chiar și iarna, deși fără frunze, târâtoarele diversifică suprafața urâtă datorită unei „pânze de păianjen” fine de lăstari. De asemenea, este recomandată iedera comună, deoarece crește bine la umbră și este verde tot timpul anului.

 

Ecranele și covorașele din răchită au un caracter universal. Pot fi folosite oriunde - pe perete, in jurul ”elementului decorativ” sau pe stelajul construit în jurul rezervorului. Ele pot ascunde deficiențele locului unde este montat rezervorul. Asamblarea panourilor și ecranelor este foarte simplă și, în plus, pot fi cumpărate la un preț accesibil. Răchita este un material durabil, așa că ar trebui să reziste chiar și câțiva ani buni de zile în condițiile meteorologice în schimbare. Desigur, putem folosi și alte plante, precum, de ex., hortensiile cățărătoare. Cu toate acestea, nu contează ce plante alegem, trebuie să ținem minte că înainte de a putea crește corespunzător, au nevoie de timp și puțină îngrijire. Faptul că plantele nu sunt exigente nu ne scutește să le acordăm măcar o atenție minimă.

 

Dacă vom face acest lucru, ele ne vor răsplăti prin faptul că nu va mai trebui să ne uităm la ”elementul decorativ urât” ci la plantele frumoase, bine întreținute, care vor face ca timpul petrecut în grădina, curte să fie mai plăcut. Putem, desigur, să amestecăm plantele, dar cel mai important, este să le oferim suficient spațiu pentru ca acestea să poată crește în ritmul lor și să le îndreptăm către locuri unde vrem să ascundem priveliști inestetice.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail

Vă rugăm să specificați ce sursă de încălzire folosiți în prezent

Full Close