background-image

Despre noi

FLAGA in Romania

Compania noastră face parte din UGI International, iar mai multe puteti afla făcând clic pe linkul de mai jos: www.ugiintl.com

În orice moment și în orice condiții, FLAGA încearcă să stabilească principii și valori care să fie în concordanță cu regulile, standardele și angajamentul etic al afacerii în domeniul distribuției de GPL.. Angajații noștri se implica in totalitate să creeze condițiile pentru aplicarea reglementărilor tehnice și de securitate în vigoare și să le respecte. Legile și reglementările în vigoare sunt respectate și orice comportament contrar este refuzat. Angajații noștri aplică reguli de concurență loiale, dezvoltă și desfășoară o conduită corectă de afaceri.

FLAGA se străduiește să-si servească consumatorii precum să extindă și să dezvolte piața. Se asigură de calitatea produselor și serviciilor sale, a echipamentelor externalizate, respectă reglementările și îndeplinește cele mai ridicate cerințe de securitate. Garantăm dezvoltarea noastră în conformitate cu modificările din reglementările tehnice și de mediu relevante.

FLAGA se angajează să opereze un sistem de management al calității orientat pe proces și centrat pe sistem. În acest scop, a fost introdus sistemul de management al calității conform EN ISO 9001. Ne străduim mereu pentru satisfacția clienților, îmbunătățirea continuă a sistemului ISO și activităților noastre.

FLAGA consideră că respectarea reglementărilor de mediu aplicabile este o cerință esențială pentru menținerea și protejarea mediului natural. Se străduiește să urmărească practicile care depășesc cele mai stricte cerințe legale în conformitate cu condițiile tehnice, locale și economice precum si pentru a reduce poluarea.

MANAGEMENTUL CALITĂȚII

Principalul obiectiv al managementului FLAGA in Romania este de a ne asigura că produsele le distribuim, facilitățile si serviciile pe care le oferim clienților noștri îndeplinesc în totalitate cerințele societății și ale consumatorilor noștri.

Ai o întrebare? Completați formularul de contact! FORMA DE CONTACT
background-image

MAI MULTE DESPRE NOI!

ISTORIA FLAGA

Infiintata in anul 1948, in Austria, brand-ul Flaga (in traducere Flaschen Gas = gaz in butelie/recipienti) a intrat pe piata romaneasca de profil in anul 2010, prin achizitia pachetului majoritar al companiei PROGAS, care functiona la Veresti in jud. Suceava inca din 1994 si prin achizitia companiilor Eurogaz Salonta in 2009 si Carpatgas Sibiu in 2012).

Proprietarul companiei Flaga este Concernul UGI Corporation Statele Unite, lider pe piata mondiala in domeniul energiei.

 

In Europa, Flaga este prezenta in 17 tari si lucreaza sub 6 brand-uri: KosanGas, AvantiGas, Antargas, AmeriGas, UniverGas si Flaga. Vezi: www.ugiintl.com 

FLAGA in ROMANIA

Flaga este unul dintre principalii furnizori de GPL din Romania, oferind clienților săi produse de înaltă calitate. Datorită flotei noastre de transport proprii, garantăm clienților noștri aprovizionare 100% GPL.

Produsele noastre includ gazul rezervorului. În plus, ne angajăm și la întreținerea și repararea rezervoarelor de GPL.

 

– In Romania, aria de acoperire este nationala, Flaga avand 2 sedii si 2 depozite de GPL, precum si logistica conexa.

În orice moment și în orice condiții, FLAGA se străduiește să definească principii și valori care sunt în concordanță cu regulile, standardele și angajamentul etic al industriei, pentru dezvoltarea continuă a industriei. Angajații noștri se angajează să creeze condițiile pentru aplicarea reglementărilor tehnice și de securitate în vigoare și să le respecte. Legile și reglementările în vigoare sunt respectate și orice comportament contrar este refuzat. Angajații noștri aplică reguli de concurență curate, dezvoltă și desfășoară o conduită corectă și o conduită de afaceri.

 

FLAGA se străduiește să-si servească consumatorii precum să extindă și să dezvolte piața. Se asigură de calitatea produselor și serviciilor sale, a echipamentelor externalizate, respectă reglementările și îndeplinește cele mai ridicate cerințe de securitate. Garantăm dezvoltarea noastră în conformitate cu modificările din reglementările tehnice și de mediu relevante.

 

FLAGA se angajează să opereze un sistem de management al calității orientat pe proces și centrat pe sistem. În acest scop, a fost introdus sistemul de management al calității conform  EN ISO 9001. Ne străduim mereu pentru satisfacția clienților, îmbunătățirea continuă a sistemului ISO și activităților noastre.

 

FLAGA consideră că respectarea reglementărilor de mediu aplicabile este o cerință esențială pentru menținerea și protejarea mediului natural. Se străduiește să urmărească practicile care depășesc cele mai stricte cerințe legale în conformitate cu condițiile tehnice, locale și economice precum si  pentru a reduce poluarea.

 

 

Pentru oferta a se completa formularul

Doriti să comandati gaz?

Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta !

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail
Cod postal
Cum ce vă putem ajuta
Full Close

Alegi tema: