background-image

FLAGA - furnizor și distribuitor rezervor de propan pentru locuință | SFATURI UTILIZARE

FLAGA asigură o gama variată servicii - autorizare instalații GPL, montare rezervor de propan pentru locuință, alimentare rezervor pentru propan.

FLAGA oferă soluții energetice eficiente, accesibile, flexibile celor ce-și doresc un rezervor de propan pentru locuință. Beneficiați de consiliere în alegerea celui mai bun rezervor pentru propan, ajutor în montarea şi autorizarea unei instalaţii GPL pentru uz casnic, cele mai bune prețuri de livrare. Vreți autonomie energetică? Cu FLAGA și soluțiile de gaz în rezervoare, vă atingeți scopul. Descoperiți tot ce trebuie să cunoașteți despre montarea, utilizarea şi folosirea unui rezervor de propan pentru locuință.

FAQs

Cum devin client FLAGA?

Pentru a deveni client FLAGA acesati butonul “Cerere oferta” si veti fi contactat in termen cat mai scurt de un reprezentant de vanzari FLAGA.

In ce conditii pot utiliza un rezervor FLAGA?

FLAGA va pune la dispozitie un rezervor nou, complet echipat pentru utilizarea in conditii de siguranta. Pentru utilizarea acestuia se percepe o chirie anuala.

Care sunt conditiile de amplasare a unui rezervor?

Pentru a amplasa un rezervor de GPL trebuiesc respectate distantele de siguranta prevazute in normativul tehnic de proiectare I 31/99 (pentru mic vrac) si NP037/99 (pentru skiduri auto)

Care sunt pasii de autorizare a unei instalatii de GPL?

Pentru a putea beneficia de o instalatie de alimentare cu GPL trebuiesc urmariti urmatorii pasi: a) intocmirea unui proiect tehnic, obtinerea vizelor MLPAT si RADTI, si obtinerea avizului obligatoriu de instalare (AOI) de la ISCIR; b) executia lucrarii; c) punerea in functiune CNCIR

Cine se ocupa de autorizarea instalatiei?

Personal tehnic autorizat FLAGA se va ocupa in numele clientului de autorizarea instalatiei.

Cand este indicat sa comand gaz?

Cand indicatorul de nivel al rezervorului arata 30 % este momentul optim de a plasa o noua comanda de gaz.

Pot plati consumul de gaz esalonat, conform indexului contorului?

Daca veti opta pentru montarea unui contor de gaz pe instalatie, veti putea beneficia de facturarea conform index a gazului consumat lunar.

Principii de funcționare în condiții de siguranță

Care sunt costurile cu încălzirea?

În privința costurilor, în special în cazul investițiilor pe termen lung, trecerea de la încălzirea pe bază de păcură la cea pe bază de GPL poate avea ca rezultat economii semnificative, de până la 30%. În plus, GPL-ul este mai curat decât păcura, conține mult mai puțin bicarbonat și nu produce cenușă, ceea ce înseamă că nu trebuie să curățați conductele, coșurile de evacuare și cuptoarele sau să îndepărtați cenușa, iar durata de utilizare a filtrelor crește datorită solicitării mult mai scăzute. Optând pentru GPL, proprietarii de locuințe și companiile pot reduce costurile totale de funcționare asociate cu sistemele de încălzire și cu întreținerea acestora.

Cum să citești contorul instalat pe rezervorul tău de GPL?

1. 0-20 % - comandă imediat; 2. 45 % - utilizează instalația în mod obișnuit; 3. 85 % - este nivelul maxim la care putem incărca rezervorul tău

Care este diferenta intre lpg(gaz lichefiat) si gaz natural?

undefined

Pentru cat timp rezistă GPL-ul in recipientele noastre?

Un recipient de 2700 litrii are aproximativ 1,17 tone de propan, acesta este egal cu 15,4 mwh/ora de energie. Această cantitate este suficientă pentru o casa familială pentru a furniza încălzirea centrală, apa calda dar si pentru aragaz. Iar in anumite cazuri cantitatea este îndeajuns pentru un an întreg sau chiar mai mult. Sună-ne acum să primești o ofertă dedicată ție!

undefined

Este încălzirea pe gaz o soluție de încălzire populară în România?

Fișiere de descărcat

Ce traseu trebuie să parcurgă GPL pentru a ajunge la casa sau compania dvs.? | INFOGRAFIKA

GPL provine din puțuri de foraj si este un combustibil fosil. In stare naturală, GPL se găsește combinat cu alte hidrocarburi, gaze naturale si țiței. In final, GPL este depozitat sub presiune si in forma lichida in cisterne sau butelii. După aceea este transportat spre firma sau casa Dvs. pe cale ferata și rutieră. Cel mai frecvent, GPL este folosit pentru uz casnic: încălzirea casei, gătit, încălzirea apei. GPL este popular si in activitățile de agrement: barci, rulote, vehicul de agrement. Accesează site-ul și descărcă ghidul.

Bine v-am găsit! | Welcome Pack pentru noii clienti

Ai devenit clientul nostru? Verifica documentul de BUN VENIT atasat, care iti va da in detaliu toate informatiile legate de GPL, cum sa comanzi gaz, cum sa cunosti schema de instalare a gazului si instructiunile de siguranta ale acestuia, merita sa mentionezi si vecinilor tai solutia nostra. In orice caz, nu ezita sa ne contactezi, pentru orice intrebare legata de serviciile noastre. 

Avantajele unei instalații de gaz închiriate față de o instalație avută ca proprietate | INFOGRAFIKA

Preț variabil, în funcție de cotațiile pieței, avantajos pentru client datorită concurenței ridicate. Prețul nostru este publicat întotdeauna în arhiva preturilor. Prețurile sunt cu până la jumătate mai mici decât prețurile utilizate în contractele de închiriere. Adesea, chiriașii nu includ în contractele prețul gazului, tentând clientul cu „reduceri”, dar calculate pe tarife care sunt cunoscute doar de concern. Prețul este dat în m3, ceea ce face dificilă compararea cu prețul pieței. Preturile nu sunt publicate oficial. Vezi ca am pregătit pentru Tine!

GAZ - GPL IN REZERVOARE | CATALOG

  • Rezervoare gaz gpl vrac
  • Avantajele unei instalații de gaz închiriate față de o instalație avută ca proprietate
  • Căutați cel mai ecologic și cel mai bun combustibil intern pentru casa dvs.?
  • Programul de recomandare clienti

Rezervoare supra- si subterane

Pentru consum casnic oferim rezervoare cu o capacitate de stocare de 2700 litri, 4800 litri si 6400 litri.

GPL-ul are o arie larga de utilizari: încălzirea spatiilor de locuit, prepararea hranei, generare de apă caldă, iluminat, răcire sau chiar generare de energie electrică.

 

Rezervoarele de GPL sunt solutia ideala de energie mobila pentru:

  • case unifamiliale
  • duplexuri sau case insiruite
  • blocuri cu apartamente
  • gradini etc.

ȘTIAȚI CĂ?

GPL-ul este utilizat în combinație cu aparatele cu gaz moderne.

GPL-ul este utilizat în combinație cu aparate moderne cu gaz (similar cu gazul natural) pentru încălzire, producerea apei calde și gătit. Avantajele sale cele mai remarcabile sunt valoarea calorică ridicată, eficiența și economia, emisiile reduse și independența de rețeaua de gaze naturale.

Posibilitatea imediată de încălzire sau producție de energie asigură un nivel ridicat de confort și utilizare eficientă a aparatelor pe gaz. 

 

 

Cumpărați o casă veche? Modernizați sistemul vechi de încălzire din rezervor GPL | FLAGA GPL ROMANIA

Cum puteți economisi energie?

CĂRBUNE ECO-MAZĂRE, PELETE SAU GPL - CE ALEGEM?

POSIBILITATE DE LOCUIRE ÎN CASA DE VARĂ PE TIMP DE IARNĂ DATORITĂ SOLUȚIEI DE LA FLAGA GPL ROMANIA

LUCRĂRI DE GRĂDINĂRIT ÎN JURUL REZERVORULUI FLAGA, ASTFEL ÎNCÂT SA NU DETERIORĂM INSTALAȚIA

Cum să economisiți energie într-o casă încălzită cu gaz?

Încălzirea sălilor de sport cu gaz de la un rezervor

Încălziți-vă biroul cu gaz din rezervor ieftin, convenabil și în condiții de siguranță

Rezervoare cu gaz - O alternativă la soluțiile costisitoare de energie regenerabilă în zonele fără acces la rețeaua de gaz?

NEVOIE DE AJUTOR?

Doriti să comandati gaz?

Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta !

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail
Cod postal
Cum ce vă putem ajuta
Full Close

Alegi tema: