background-image

POSIBILITATE DE LOCUIRE ÎN CASA DE VARĂ PE TIMP DE IARNĂ DATORITĂ SOLUȚIEI DE LA FLAGA GPL ROMANIA

Se poate spune că deținerea unei case de vară sau a unei căsuțe în mediul rural este sportul nostru național. Pe scurt, acest lucru îl avem în gene. De îndată ce devine puțin mai cald afară, mergem în masă la casele noastre de vară, unde petrecem vacanțele, weekend-urile, unde ne recâștigăm forța și energia pierdută în sezonul mohorât de iarnă. Nu este nimic mai bun decât un weekend într-un loc retras lângă o pădure, un lac sau, în mod ideal, lângă ambele. Dar de ce să nu avem parte de acest confort și odihnă și iarna? Credeți sau nu, acest lucru este posibil!

CĂLDURĂ ÎN ORICE LOC

Da, este adevărat că cea mai mare majoritate folosim casele de vacanță doar vara. Motivul este lipsa apei calde și a sistemului de încălzire. Există, de asemenea, zone în care electricitatea sau gazul natural nu sunt disponibile. Dar știați că, casa de vară a dvs. nu trebuie să se afle lângă o conexiune de gaz pentru a utiliza gazul? De exemplu, într-o căsuță sus în munți? O soluție excelentă sunt rezervoarele de gaze naturale lichefiate de la compania Flag. Ele pot fi pur și simplu montate la suprafață sau îngropate sub pământ pe parcela adiacentă și problema va fi rezolvată - aveți căldură, apă caldă și, dacă aveți aragaz, puteți chiar să gătiți. Trei lucruri dobândite odintr-o dată și puteți începe odihna pe timp de iarnă. O vacanță într-o casă de vară sau o casă la țară este o alternativă excelentă la o vacanță pe litoral și, în zilele noastre, când nu sunteți sigur care va fi situația în ceea ce privește vacanță la mare, este de o importanță deosebită.

ECHIPAMENTE NECESARE

În primul rând, avem nevoie de o căsuță, poate fi chiar una mică. Aceasta este condiția de bază. Apoi racordul de gaz sau rezervorul de gaz natural lichefiat deja menționat. Pentru (i)mobiliarele foarte mici, este suficientă o butelie de gaz mai mare. Deci, avem o sursă de energie, dar, trebuie să știm cum să o folosim. Vom avea nevoie de o instalație pe gaz, calorifere, o sobă și un cazan. Atunci când alegem cazanul, este bine să alegem produse cu eficiență energetică ridicată. Acestea asigură suficientă căldură și nu consumă mult gaz. De asemenea, ar trebui să țineți minte să realizați inspecțiile, nu numai pentru că sunt impuse de lege, dar atunci puteți fi siguri că totul funcționează așa cum trebuie. Și, în sfârșit, nu ne rămâne alteceva de făcut decât să petrecem o vacanță și o odihnă binemeritată într-o căsuță caldă (de vară). Acum și în perioada de iarnă.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele complet
Numărul de telefon
Cod poștal
Adresa de e-mail
Full Close