background-image

CE ESTE GPL?

CE ESTE GPL?

Compoziția GPL este similară cu cea a gazelor naturale. Cu toate acestea, marele avantaj al GPL este că acesta devine un lichid la o temperatură adecvată și o presiune scăzută. Această caracteristică permite transportarea și stocarea unor cantități mari de energie în containere și ambalaje mai mici. Înainte de 1950, GPL-ul a fost ars pentru că se credea a fi inutilizabil. Abia atunci a început să fie folosit în diverse domenii. În general, GPL-ul este hidrocarbura care devine lichid la temperatură normală, la presiune scăzută și în recipiente închise. GPL-ul este în general înțeles că înseamnă propan [C3H8] sau butan [C4H10] sau un amestec dintre cele două. GPL-ul în sine este incolor și inodor. Mirosul său tipic de gaz se datorează unui amestec de parfum chimic special care permite oamenilor să detecteze prezența gazului. În prezent, 60% din GPL-ul din Europa provine direct de la producători, iar 40% provine din rafinăriile de petrol. Indiferent dacă este o casă familială mică sau o companie mare, GPL-ul poate fi utilizat într-o varietate de nevoi energetice.

întrebări frecvente.

Știați că, în condiții de temperatură scăzută specifice sezolului de iarnă, este recomandat să folosiți propan pur?

GPL-ul își păstreză starea lichidă la temperaturi sub -5 grade Celsius, ca urmare în butelie poate rămâne gaz care nu arde. Propanul pur însă devine gazos la -42 grade Celsius, făcându-l excelent pentru utilizare în locurile în care valoarea temperaturii scade foarte mult. Alegeți punctul de vânzare cel mai apropiat Dvs. de pe harta de mai jos!

Este timpul să treceți la încălzirea ecologică cu FLAGA

Știați că cărbunele sau funinginea cauzeză aproximativ 20% din încălzirea globală?

undefined

Care sunt costurile cu încălzirea?

În privința costurilor, în special în cazul investițiilor pe termen lung, trecerea de la încălzirea pe bază de păcură la cea pe bază de GPL poate avea ca rezultat economii semnificative, de până la 30%. În plus, GPL-ul este mai curat decât păcura, conține mult mai puțin bicarbonat și nu produce cenușă, ceea ce înseamă că nu trebuie să curățați conductele, coșurile de evacuare și cuptoarele sau să îndepărtați cenușa, iar durata de utilizare a filtrelor crește datorită solicitării mult mai scăzute. Optând pentru GPL, proprietarii de locuințe și companiile pot reduce costurile totale de funcționare asociate cu sistemele de încălzire și cu întreținerea acestora.

ȘTIAȚI CĂ?

AVANTAJELE GPL-ului

Mediul inconjurator

Căutați cel mai ecologic și cel mai bun combustibil intern pentru casa dvs.? | FLAGA GPL ROMANIA

PREVENITI INTOXICATIA CU MONOXID DE CARBON | BULETIN DE SIGURANTA

Prețul instalației de încălzire pe gaz variază în diferite părți ale României?

Ai o întrebare?

Completați formularul sau sunați-ne!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail
Cod postal
Cum ce vă putem ajuta
Full Close

Alegi tema:

Utilizarea gazului rezervorCitește mai multAlte tipuri de sticleCitește mai mult