background-image

Cumpărați o casă veche? Modernizați sistemul vechi de încălzire din rezervor GPL.

Vă gândiți să cumpărați o casă veche lângă un lac, la mare sau la munte? Vă gândiți să vă mutați în ea foarte repede și să începeți să trăiți acolo, dar nu aveți nicio influență asupra sistemului de încălzire instalat. Dacă, de exemplu, s-a folosit o sobă de cărbune de tip vechi și casa dvs. nu are acces la rețeaua de gaz, apare o dilemă, ce combustibil să folosiți pentru sistemul de încălzire? 

Soluția poate fi încălzirea cu GPL.

De ce leasingul unui rezervor GPL este o decizie inteligentă?

Vă puteți întreba de ce soluția pe care vă recomandăm de a închiria un rezervor este mai avantajoasă decăt să îl cumpărați. Ca parte a contractului de închiriere la Flaga, vă oferim servicii complete. Noi nu numai că vă vom livra rezervorul cu GPL, dar dacă este necesar, vom înlocui și supapele de siguranță. Pachetul include, de asemenea, service și reparații în caz de defecțiune sau funcționare defectuoasă de către specialiști autorizați.

 

Dacă cumpărați un rezervor de pe piața liberă, de ex. un rezervor folosit puțin mai ieftin decât unul nou, atunci vă asumați un risc, deoarece acesta poate avea defecte invizibile care nu se văd cu ochiul liber. De asemenea, dacă se întâmplă ceva, nu veți primi asistență imediată din partea specialiștilor. În același timp, dacă rezervorul este închiriat de la Flaga, toate riscurile sunt preluate de noi, și nu rămân în sarcina clientului. Îl vom sigila și îl vom umple cu gaz lichid. Este posibil să existe gaz de calitate slabă în rezervorul folosit, deci acesta va trebui să fie spălat dacă doriți să faceți alimentarea cu gaze de la companii diferite. Prețul de spălare și clătire a rezervorului este comparabil cu costurile de utilizare a GPL timp de aproximativ 1,5 ani.

Ecologie și comoditate

Rezervoarele noastre de GPL, pe care le puteți închiria în scopul furnizării de combustibil la noul sistem de încălzire a casei dvs., sunt soluții moderne pentru locuințe inteligente. Aceasta înseamnă că angajații Flaga vor avea grijă să completeze gazul în rezervorul închiriat, să facă inspecțiile și reviziile periodice, precum să ofere și serviciul tehnic de instalare. În plus, pe controler veți putea să setați individual mulți parametri, inclusiv temperatura medie dorită în timpul zilei și noaptea și veți putea ajusta nivelul de ardere a gazului în funcție de condițiile exterioare.

 

Contactați serviciul de asistența tehnică și aflați ce opțiuni aveți pentru a instala rezervorul de GPL pe parcela pe care o cumpărați cu o casă de locuit. Specialiștii noștri se vor ocupa de montarea și conectarea sistemului de încălzire în casa ta.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele complet
Numărul de telefon
Cod poștal
Adresa de e-mail
Full Close