background-image

Bucătării virtuale - o nouă soluție în vremuri nesigure

Perioada pandemiei Covid a adus vremuri nesigure pentru afacerile HORECA din toate colțurile lumii. Dar oamenii continuă să meargă la cafenele sau restaurante pentru a servi masa, însă o nouă modă a apărut după această criză mondială. Din ce în ce mai multe persoane au dobândit un nou obicei, care probabil va persista - și anume comandarea de mâncare online, livrată la ușa noastră de numeroase companii nou înființate.

 

Se estimează că piața livrării de mâncare online în România va crește cu 13,06% (2023-2027), rezultând un volum de piață de 725,40 milioane de dolari în 2027 (Sursa Statista.com). Acest lucru a adus unele incertitudini, dar și posibilități pentru noi tipuri de afaceri. Unul dintre acestea este gătitul ca serviciu. Aceasta înseamnă să comandăm mâncare gătită, și nu neapărat preparată într-un restaurant cunoscut din centrul orașului, de altfel ea este proaspătă, gustoasă și are un preț rezonabil. Așadar, deschiderea unei noi cafenele sau a unui restaurant, chiar și în vremuri dificile, nu ar trebui să fie o mare problemă dacă se alege energia potrivită, locul pentru bucătărie, modelul de afaceri și o echipă flexibilă.

Investiții mici în etapa inițială

Atunci când cineva construiește o afacere de la zero, trebuie făcute multe lucruri: este vorba atât de un nume de firmă ușor de recunoscut, cât și de rețete gustoase și o echipă profesionistă. Iar prin deschiderea unei bucătării pentru livrări, toate acestea ar putea fi gestionate în mod constant și fără cheltuieli extreme pentru închirierea sau cumpărarea în centrul orașului a unei încăperi pentru bucătărie și a spațiului pentru clienți. Prin deschiderea unei bucătarii doar pentru livrări, toate aceste elemente ar putea fi realizate, iar utilizarea energiei din butelii sau rezervor de gaz în locuri lipsite de acesta ar putea fi o afacere excelentă. Restul s-ar rezolva cu aplicații bine programate, responsabile de promovarea și căutarea clienților, de plata produselor comandate, pentru a găti mâncăruri sau chiar rețete populare în funcție de sezon sau de căutările online ale clienților.

Diete zilnice, brutărie artizanală, catering pentru evenimente

Diete zilnice, brutărie artizanală, catering pentru evenimente - toate aceste modele de afaceri devin din ce în ce mai populare în rândul clienților. Așadar, este doar o chestiune de a găsi direcția potrivită pentru afacerea nou-înființată. Oamenii doresc să ducă o viață mai sănătoasă și să petreacă mai mult timp fără să stea în bucătărie lângă aragaz, iar afacerea dumneavoastră poate face acest lucru, FLAGA vă va alimenta bucătăria cu energie curată oriunde. Este timpul să gătiți pizza și cele mai îndrăgite mâncăruri pentru cei din jur.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail

Vă rugăm să specificați ce sursă de încălzire folosiți în prezent

Full Close