background-image

Căutați o soluție de dezvoltare a locuințelor off-grid?

Încercați sistemul nostru de GPL off-grid, fiind una dintre cele mai bune și benefice soluții pentru companii de dezvoltare a locuințelor precum dezvoltatorii, arhitecții și instalatorii.

GPL este un combustibil universal ideal pentru sistemele de încălzire atât pentru locuințe cât și pentru întreprinderi. Poate fi utilizat atât pentru încălzire, cât și pentru încălzirea apei sau chiar și pentru gătit. Sistemele de gaz lichefiat nu necesită întreținere, oferind un confort excepțional. Este important ca instalația de gaz din exteriorul și din interiorul clădirii să fie proiectată în așa fel încât, în viitor, gazul natural să poată fi conectat la acesta în locul unei rețele temporare de rezervoare.

Ce oferă Flaga companiilor dezvoltatoare a locuințelor?

Flagaoferă soluții complexe în ceea ce privește umplerea rezervoarelor cu combustibil, precum și instalarea rezervoarelor de GPL în locuri off-grid, fără acces la rețeaua de gaze naturale. Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență, care de la începutul cooperării vă vor oferi analiza situației tehnice și economice - cu oferte suplimentare, care să răspundă așteptărilor dvs.

Cum să stabilim veniturile viitoare pentru viitor?

Orice fermier care dorește să-și mențină veniturile viitoare ar trebui să fie și om de afaceri și să calculeze cheltuielile în raport cu beneficiile potențiale. În astfel de cazuri, există mai multe elemente pe care nimeni dintre noi nu le poate influența, cum ar fi condițiile meteorologice și umiditatea boabelor culese. Prin alegerea rezervoarelor închiriate cu instalații de GPL de la Flaga, se pot economisi cheltuieli semnificative ale investiției și nu se plătește pentru service, întreținere sau reparații rapide în caz de defecțiuni. Costul pentru GPL va acoperi toate serviciile menționate. 

 

În plus, atunci când utilizați propanul, nu trebuie să plătiți costuri fixe legate de așa-numita taxă de transport sau de întreținere a rețelei pentru utilizarea gazelor naturale. Pe lângă toate acestea, cel mai mare beneficiu este capacitatea de a îngheța prețul gazelor pe întregul sezon de uscare în avans folosind prețul Flaga Hedge. Datorită acestui fapt, clienții noștri sunt protejați în totalitate de factori potențial negativi și imprevizibili care afectează costul achizițiilor de gaze, cum ar fi: cursurile de schimb, costurile crescânde ale extracției produselor, prețurile globale ale combustibilului sau chiar tulburările politice care pot afecta lanțul de aprovizionare. Cunoașterea cheltuielilor în avans vă permite mult mai ușor să planificați nivelul necesar de venit posibil și să vă garantați un profit.

 

background-image

In funcție de rezultatele acestei analize inițiale, vă putem oferi următoarele soluții:

  • rețeaua de gaze cu conectare la rezervoare în parcurile amplasate sub sau deasupra solului, permite alimentarea fiecărei case separate, cu un contor de gaz dedicat instalat pe peretele casei
  • acest sistem de rezervoare, care alimentează una sau mai multe case este o soluție confortabilă pentru comunitățile de gospodării 
  • instalarea parțială a rezervoarelor sau conectarea acestora la sistemul de gaz existent pentru perioada de finalizare a racordării la rețeaua de gaze naturale

 

Funcționarea instalațiilor este bazată pe telemetrie, ceea ce permite companiei noastre să planifice umplerea rezervoarelor, asigurând continuitatea aprovizionării cu GPL precum și oferind posibilitatea facturării pentru fiecare gospodărie individuală.

 

Cum lucrăm?

Pe parcursul întregului proces de proiectare a instalației, cooperăm cu specialiști calificați în domeniul lor, care asigură cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și inspecție tehnică de către echipa Flaga.

De asemenea, ne oferim să acoperim o parte din investiții

Avem o colaborare strânsă cu un dezvoltator până în momentul de față, până la livrarea finală a locuințelor și predarea acestora proprietarilor finali. Semnăm un acord separat cu fiecare proprietar al fiecărui apartament, care va primi în cele din urmă o factură separată pentru cantitatea de gaz consumat. Oferim servicii tehnice pe teritoriul întregii țări, conduse de un profesionist specailizați în sisteme de gaze.

 

Echipa de ingineri calificați și departamentul de vânzări au ajutat deja la numeroase proiecte și oferă servicii în fiecare moment al investiției legate de locuințe. 

 

Ce oferă Flaga clientului final?

Fiecare proprietar de apartament sau de casă va primi o ofertă dedicată cu condiții ușor de înțeles, înainte de a o semna contractul cu Flaga:

  • Clientul este racordat la rețeaua de gaze, fără costuri suplimentare de instalare, iar suprafețele aflate în posesia sa nu trebuie sparte sau deranjate (în cazul în care soluția este alimentată din parcul rezervoarelor)

Clientul dvs. are o sursă de energie cu întreținere gratuită și confortabilă pentru încălzirea casei, gătitul sau pentru încălzirea apei.

  • Fiecare client va fi conectat la instalația de gaz la cele mai înalte standarde tehnice de siguranță, sub supravegherea constantă a Flaga.

 

De ce este recomandat să includeți instalarea rețelei de gaz în proiect înainte de începerea lucrărilor?

  • Există posibilitatea distribuirii energiei în mod egal pe teritoriul întregii parcului de locuințe.
  • Costuri minime legate de lucrările de racordare la sistemul de încălzire, conectată la rezervoarele de GPL, datorită lucrărilor coordonate de la începutul proiectului.
  • Nu este necesară spargerea suprafaței căilor de acces și a drumurilor.

În general, nu este necesară depunerea unei documentații pentru a obține autorizație de la autoritățile locale, ci doar o singură autorizație generală, care acoperă simultan întregul proiect.

 

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele complet
Numărul de telefon
Cod poștal
Adresa de e-mail
Full Close