background-image

Viitorul nostru

Scopul nostru este de a reduce amprenta de carbon a produselor noastre energetice cu 50% din emisiile actuale (2020) până în 2030. În același timp, punem bazele unui viitor 100% neutru privind emisiile de carbon, pe care ne propunem să-l atingem până în 2050 la mai recent..

Obiectivele noastre ambițioase

De peste 135 de ani, UGI a furnizat energie clienților din întreaga lume. Am participat activ la dezvoltarea societății noastre așa cum o cunoaștem astăzi. Astăzi, oferim consumatorilor și întreprinderilor care nu sunt conectate la rețeaua electrică alternative cu emisii scăzute de carbon pentru petrol și gaze. Dar, în timp ce GPL convențional (gaz petrolier lichefiat) are emisii semnificativ mai mici de dioxid de carbon decât țițeiul, acesta nu este un răspuns pe termen lung la provocările climatice viitoare. De aceea, împreună cu alte companii din industria GPL, ne angajăm în investiții majore în creșterea producției de rLG (GPL regenerabil) - o sursă de energie cu emisii de dioxid de carbon aproape zero. Aceste investiții vor permite acoperirea completă a cererii de GPL convențional și trecerea clienților neconectați la rețeaua de gaze către soluții mai durabile, datorită cărora nimeni nu va rămâne în urmă. În fiecare an, livrăm aproximativ 2 milioane de tone de GPL clienților noștri din Europa, generând o amprentă de carbon estimată la 6,5 milioane de tone de CO 2 . Ambiția noastră este să ne reducem impactul cu peste 3,25 milioane de tone până în 2030.

Produs durabil

Ambiția noastră este să reducem amprenta de carbon a produselor noastre energetice cu 50% în comparație cu emisiile actuale (2020). Intenționăm să facem acest lucru până în 2030. În același timp, punem bazele unui viitor 100% neutru privind emisiile de carbon, pe care dorim să-l atingem până cel târziu în 2050.

Accesibilitate

Deoarece gazele regenerabile lichefiate reutilizează o mare parte din lanțul tradițional de aprovizionare, distribuție și stocare a GPL, este nevoie de investiții relativ mici. Acest lucru înseamnă că GPL regenerabil va fi accesibil și ușor disponibil. Scopul nostru pe termen lung este de a oferi clienților noștri o alternativă neutră din carbon la GPL utilizat în prezent. În același timp, noi – atât astăzi, cât și în viitor – putem contribui cu o soluție alternativă regenerabilă dedicată companiilor care utilizează în prezent soluții care generează mai multe emisii de dioxid de carbon.

Comoditate

GPL regenerabil este o soluție gata de utilizare, ceea ce înseamnă că cazanele și echipamentele de încălzire existente pot fi reutilizate, evitând noi investiții și potențialele întreruperi ale sistemului. În plus, este posibil să amestecați GPL regenerabil cu GPL convențional, permițând o tranziție lină la decarbonizarea încălzirii locuințelor în toată Europa.

Pentru oferta a se completa formularul

Doriti să comandati gaz?

Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta !

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail
Cod postal
Cum ce vă putem ajuta
Full Close

Alegi tema:

Contact