background-image

Viitorul nostru

Scopul nostru este de a reduce amprenta de carbon a produselor noastre energetice cu 50% din emisiile actuale (2020) până în 2030. În același timp, punem bazele unui viitor 100% neutru privind emisiile de carbon, pe care ne propunem să-l atingem până în 2050 la mai recent..

Obiectivele noastre ambițioase

De peste 135 de ani, UGI a furnizat energie clienților din întreaga lume. Am participat activ la dezvoltarea societății noastre așa cum o cunoaștem astăzi. Astăzi, oferim consumatorilor și întreprinderilor care nu sunt conectate la rețeaua electrică alternative cu emisii scăzute de carbon pentru petrol și gaze. Dar, în timp ce GPL convențional (gaz petrolier lichefiat) are emisii semnificativ mai mici de dioxid de carbon decât țițeiul, acesta nu este un răspuns pe termen lung la provocările climatice viitoare. De aceea, împreună cu alte companii din industria GPL, ne angajăm în investiții majore în creșterea producției de rLG (GPL regenerabil) - o sursă de energie cu emisii de dioxid de carbon aproape zero. Aceste investiții vor permite acoperirea completă a cererii de GPL convențional și trecerea clienților neconectați la rețeaua de gaze către soluții mai durabile, datorită cărora nimeni nu va rămâne în urmă. În fiecare an, livrăm aproximativ 2 milioane de tone de GPL clienților noștri din Europa, generând o amprentă de carbon estimată la 6,5 milioane de tone de CO 2 . Ambiția noastră este să ne reducem impactul cu peste 3,25 milioane de tone până în 2030.

Produs durabil

Ambiția noastră este să reducem amprenta de carbon a produselor noastre energetice cu 50% în comparație cu emisiile actuale (2020). Intenționăm să facem acest lucru până în 2030. În același timp, punem bazele unui viitor 100% neutru privind emisiile de carbon, pe care dorim să-l atingem până cel târziu în 2050.

Accesibilitate

Deoarece gazele regenerabile lichefiate reutilizează o mare parte din lanțul tradițional de aprovizionare, distribuție și stocare a GPL, este nevoie de investiții relativ mici. Acest lucru înseamnă că GPL regenerabil va fi accesibil și ușor disponibil. Scopul nostru pe termen lung este de a oferi clienților noștri o alternativă neutră din carbon la GPL utilizat în prezent. În același timp, noi – atât astăzi, cât și în viitor – putem contribui cu o soluție alternativă regenerabilă dedicată companiilor care utilizează în prezent soluții care generează mai multe emisii de dioxid de carbon.

Comoditate

GPL regenerabil este o soluție gata de utilizare, ceea ce înseamnă că cazanele și echipamentele de încălzire existente pot fi reutilizate, evitând noi investiții și potențialele întreruperi ale sistemului. În plus, este posibil să amestecați GPL regenerabil cu GPL convențional, permițând o tranziție lină la decarbonizarea încălzirii locuințelor în toată Europa.

Întrebări frecvente

1.Ce sunt rLG, bioLPG, biopropano?

În prezent, oferim gospodăriilor și întreprinderilor o alternativă la petrol și gaze cu emisii mai reduse de carbon, deoarece GPL-ul nostru convențional (fosil) emite cu 35% mai puțin CO2 decât cărbunele și cu 12% mai puțin CO2 decât petrolul. Suntem deja pregătiți să facem următorul pas spre un viitor neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Toți acești termeni se referă la o versiune "mai ecologică" a GPL convențional, care variază în funcție de tehnologia utilizată și de materialul de intrare. Cu toate acestea, ceea ce au în comun este faptul că toate au o amprentă de carbon semnificativ mai mică în procesul de fabricație și emisii de CO2 mai mici în timpul utilizării decât GPL-ul convențional. GPL "verde" nu va fi fabricat din combustibili fosili, dar va avea totuși proprietăți cât mai asemănătoare, astfel încât să poată fi utilizat în instalațiile existente.

2 Cum este creat rLG?

Tehnologiile de creare sunt multe și vor apărea și altele în timp. Tehnologiile la care lucrăm există de zeci de ani, dar provocarea este să le extindem și să le folosim în industrie - acesta este angajamentul nostru. După o analiză atentă, am selectat 3 tehnologii care oferă cel mai mare potențial pentru producerea de gaz petrolier lichefiat regenerabil înainte de 2030: hidrocarburi din alcool, eter dimetilic regenerabil (rDME) și power-to-X. Fiecare dintre aceste tehnologii diferă în ceea ce privește procesul de producere a combustibilului, tipul de molecule formate și materialul de intrare. Cu toate acestea, toate au în comun faptul că produc un gaz petrolier lichefiat regenerabil care reprezintă o alternativă mai ecologică la GPL convențional.

3. Va trebui să construiesc o nouă instalație pentru a utiliza rLG?

Cel mai scurt răspuns la această întrebare este "nu". Scopul nostru este de a introduce molecule care, fie prin amestecarea cu GPL convențional, fie ca atare, vor oferi același confort ca și GPL convențional fără a fi nevoie de investiții semnificative. Pe drumul către un viitor verde, nu uităm pe nimeni și dorim să facem transformarea accesibilă tuturor.

Pentru oferta a se completa formularul

Doriti să comandati gaz?

Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta !

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail
Cod postal
Cum ce vă putem ajuta
Full Close

Alegi tema:

Contact