background-image

Hoteluri și restaurante

Unitățile de servicii precum hoteluri, restaurante, cafenele, piscine și centre spa au toate nevoie de energie, pentru încălzirea camerelor și a apei, precum și pentru gătit pentru clienții lor. Localizarea lor nu ar trebui să se limiteze la accesul disponibil la rețeaua de gaze naturale sau la lipsa instalației de gaz, deoarece datorită FLAGA fiecare client va primi o instalație de gaz instalată profesional, precum și combustibil GPL în rezervoarele lor. Compania noastră garantează că instalația închiriată va funcționa corect, datorită normelor și standardelor de siguranță.  

Încălzire hoteluri, piscine si spa cu GPL

Rezervorul cu GPL permite încălzirea fără întreținere a pensiunilor, a hotelurilor și a altor tipuri de obiecte din sfera ospitalității, fără restricții sau limitări de localizare a acestora în rețeaua de gaze naturale. Pe lângă posibilitatea încălzirii apei în piscine, spa-uri și parcuri acvatice, GPL este de asemenea de neînlocuit în gastronomie, unde fluxul de energie impecabil este esențial. FLAGA oferă telemetrie, care monitorizează automat nivelul cantității de GPL din rezervoare, oferind furnizorului posibilitatea de a asigura o continuitate de afaceri fiabilă.

background-image

Închirierea rezervoarelor cu GPL este o soluție economică și ecologică pentru hoteluri și industria hotelieră  

GPL-ul din rezervoarele pentru industrie este un combustibil mai ecologic decât cărbunele, lemnul sau motorina pentru încălzire în cazul spațiilor de încălzire cu o cubatură mare. Leasingul este, de asemenea, o soluție mai avantajoasă din punct de vedere economic, decât construirea și investiția în rezervoare proprii și sistem de instalații de gaz. Mai mult, fiind clienții FLAGA, clienții noștri vor primi livrări la timp, siguranță în utilizare și exploatare, deci satisfacție de la standarde mai înalte de servicii.

 

 

Hotelurile, pensiunile și atelierele vocaționale sunt încălzite în mare parte cu un șemineu, ceea ce face ca atmosfera să fie mai calmă și mai primitoare pentru oaspeți. Arderea de lemn sau cărbune nu este doar o soluție costisitoare, ci dăunează și mediului cu eficiență energetică scăzută și necesitatea de a-l întreține și a curăța cenușa. O soluție perfectă sunt dulapurile cu gaz, care arată la fel ca șemineele tradiționale, dar eficiența lor de încălzire este mult mai mare decât combustibilii tradiționali. În plus, produc o cantitate destul de mică de CO2 și nu produc cenușă de cărbune.  

 

 

GPL-ul este, de asemenea, ideal pentru corturile gastronomice utilizate în timpul petrecerilor și serbărilor, cum ar fi nunțile și zilele de naștere. A devenit populară localizarea lor în natură, unde nu există acces la gaze naturale sau la alte surse stabile de energie. Buteliile de propan disponibile în oferta noastră, permit companiilor de catering să încălzească încăperile în orice sezon sau condiție meteorologică, cu umbrele de încălzire pentru terase, în timp ce bucătăria și toate instalațiile sanitare pot funcționa normal, chiar și în condiții de teren.

 

 

Când căutați o sursă care să vă încălzească unitatea, merită să alegeți închirierea rezervorului GPL împreună cu furnizarea gazului de la FLAGA. Vă va permite să aveți afacerea dvs. în orice loc, cu întreținere tehnică de la compania noastră, precum și un mod de plată adecvat și siguranță cu gaz certificat de calitate superioară.

 

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele complet
Numărul de telefon
Cod poștal
Adresa de e-mail
Full Close