background-image

S.C FLAGA GPL ROMANIA S.R.L: Recertificare în domeniul calității

Vă mulțumim pentru colaborarea Dvs. de până acum. A început un nou sezon de încălzire, ca urmare, activitatea companiei noaste este deosebit de intensă în această perioadă. În continuare, prioritatea noastră este să asigurăm furnizarea neîntreruptă a gazului și îndeplinirea așteptărilor Dvs. Ca urmare, dorim să vă atragem atenția asupra unei serii de situații care au împiedicat aprovizionarea eficientă cu gaz a clienților noștri, în anii anteriori. În acest scop, vă transmitem câteva sfaturi practice care vor permite sistemului Dvs. de rezervoare să funcționeze fără întreruperi, pe tot parcursul iernii:

 

  • Verificați în mod regulat indicatorul de gaz și plasați o comandă nouă atunci când nivelul de umplere a rezervorului ajunge la 30%. Acest lucru garantează livrarea la timp, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Vă rugăm să rețineți că, în perioada de iarnă, durata de livrare a unei comenzi este de aproximativ 14 zile. Dacă nu semnalați necesitatea realimentării în avans, este posibil să impunem o taxă suplimentară pentru o livrare de urgență în mai puțin de 14 zile. 
  • Îndepărtați zăpada și gheața din preajma rezervorului și de pe alee - pe o lungime de cel puțin 35 metri - acest lucru este necesar pentru a asigura accesul sigur la rezervor. Pe ariile curățate împrăștiați nisip, în special pe zonele aflate în pantă. Cisterna de alimentare cu gaz este cu aproximativ 0,6 m mai lată decât un autoturism, respectiv este mai lungă și mai înaltă decât acesta. Din acest motiv, acordați atenție și ramurilor care atârnă pe calea de access – îndepărtați toate ramurile copacilor și arbuștilor din drum. Dacă șoferul cisternei Flaga nu poate să manevreze liber, el nu va putea umple rezervorul. Acest lucru poate însemna că veți rămâne fără combustibil în mod neașteptat și veți suporta costuri suplimentare legate de repetarea livrării.
  • Marcați locul unde se află rezervorul subteran și asigurați accesul ușor la acesta – este la fel de important ca și pregătirea corectă a traseului către acest loc.

 

Sfat important pentru proprietarii caselor de vacanță: Datorită variației consumului de gaz în casele de vacanță, este dificil pentru noi să prevenim situațiile de urgență, deoarece nu știm când se află în folosință. Chiar dacă nu vă folosiți casa de vacanță pe parcursul anului, luați măsuri de precauție și monitorizați nivelul gazelor. Îi puteți cere vecinului să verifice din când în când indicatorul nivelului de gaz din rezervor. Când indicatorul arată o încărcare sub 30%, contactați Flaga pentru a plasa o nouă comandă.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele complet
Numărul de telefon
Cod poștal
Adresa de e-mail
Full Close