background-image

Încălzirea apei cu GPL pentru spălătorii auto în regim de autoservire

Doriți să investiți în spălătorii auto în regim de autoservire?

Oamenii care doresc să  investească în spălătorii auto în regim de autoservire, întotdeauna se confruntă cu probleme în căutarea localizării corecte. Acest aspect poate fi rezolvat cu ușurință, dar accesul la utilități cum ar fi gazul natural s-ar putea să nu fie o sarcină ușoară. Dacă aveți deja terenul pentru spălătoria auto, deschideți-l cu racordarea la rezervorul de GPL închiriat. Prin alegerea gazului lichefiat ca utilitate pentru încălzirea apei la spălarea mașinilor, veți realiza independența afacerii de accesul la rețeaua de gaze naturale. În plus, veți beneficia de costuri de funcționare folosind un mediu mult mai ieftin decât energia electrică sau uleiul de încălzire.

 

Administrați-vă activitatea de spălare fără întreruperi

Fiecare oră de oprire pentru o spălătorie auto este o pierdere pentru proprietar. Utilizarea rezervorului de gaz lichefiat FLAGA garantează ca spălarea autoturismelor să fie administrată ca o întreprindere fără întreținere. Gazul furnizat de FLAGA este certificat, astfel încât să puteți dormi liniștit, deoarece echipamentele dvs. de la spălătoria auto (boiler, lampa de gaz) sunt sigure și vor funcționa fără întreruperi sau servicii nedorite. Calitatea gazelor este deosebit de importantă iarna, când gazul trebuie să fie rezistent la înghețuri severe.

 

Alimentarea continuă cu combustibil determină, de asemenea, continuitatea de funcționare pentru o spălătorie auto, încălzită cu GPL. Soluțiile mobile utilizate de FLAGA permit citirea la distanță a nivelului de gaz din rezervor. Astfel, puteți controla consumul și nivelul de gaz din rezervor, fără a pleca de acasă. Pentru a face afacerea și mai ușoară, alimentarea cu gaz poate fi comandată și prin telefon sau e-mail, fără a fi nevoie să fie prezentă la realimentarea rezervorului. Mai mult, FLAGA oferă forme convenabile de facturare a gazelor naturale. Puteți plăti o dată pe lună sau după fiecare livrare, ceea ce este deosebit de important dacă o spălare auto nu este singura Dvs. afacere.

Ecologie și comoditate

O investiție într-o spălătorie auto în regim de autoservire necesită o abordare minuțioasă din punct de vedere ecologic. Apa folosită pentru spălarea mașinilor trebuie curățată. Conținutul de substanțe chimice și murdărie din mașini înseamnă că apa uzată de la spălarea mașinii nu poate merge direct la sistemul de canalizare. Utilizarea deșeurilor generate în timpul spălării auto este un lucru foarte important, dar nu singurul aspect al impactului asupra mediului a unei spălătorii auto. Impactul asupra mediului este, de asemenea, asociat cu modul de încălzire a apei și încălzirea camerelor pentru  spălătoriile auto.

 

Utilizarea echipamentelor cu combustibil solid sau ulei de încălzire produce fum, ceea ce la rândul său contribuie la apariția smogului. Nu numai că mașinile provoacă o concentrație crescută de substanțe nocive în aer, acest efect ar crește în timp ce spălați vehiculele? Se poate crede că consumul de energie electrică este soluția în această situație. Din păcate, producția de energie electrică în majoritatea țărilor generează, de asemenea, o cantitate uriașă de gaze periculoase, numai că ele, de obicei sunt departe de locul în care se consumă această energie. În contextul ecologic, gazul petrolier lichefiat este soluția cea mai puțin dăunătoare pentru mediu. Arderea gazului lichefiat eliberează în principal vapori de apă și dioxid de carbon în atmosferă. Deci, locația aleasă pentru afacerea dvs. în apropierea gospodăriei nu vor crea probleme cu localnicii.

 

Dacă visați la o afacere fără costuri de întreținere, deschideți propria spălătorie auto. Pentru încălzirea apei și a încăperilor, utilizați gaz lichid din rezervor, iar noua dvs. modalitate de a câștiga bani va fi mai convenabilă și mai sigură pentru mediu.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele complet
Numărul de telefon
Cod poștal
Adresa de e-mail
Full Close