background-image

Încălzirea sălilor de sport

Tehnologiile moderne ne permit să construim mai repede, cu toate cerințele tehnice, precum și la calitatea prevăzută în reglementările de construcție. Acest aspect poate fi aplicat și la construirea diferitelor tipuri de construcții cu destinație sportivă. Dacă intenționați să realizați o sală de sport unică pentru fotbal, handbal sau terenuri de tenis acoperite, consultați noile posibilități. Dar nu uitați să țineți cont de planificarea elementelor de încălzire al proiectului, care vă va permite 365 de zile de servicii complete și de lucru complet automatizat la locul preferat de Dvs. pentru de sport.

Construcții pneumatice moderne

Una dintre cele mai frecvente posibilități  utilizate pentru a amplasa o sală de sport sunt structurile pneumatice, realizate din elemente de cort prefabricate. Tehnologia inovatoare a membranei este umflată rapid, este puternică, realizată din materiale durabile și poate fi proiectată în diferite forme.

 

Echipat cu sisteme de control moderne și avansate, temperatura potrivită va fi setată în mod automat. Administratorul poate să o facă de la distanță, utilizând telefonul mobil sau alte dispozitive. 

 

Elemente de încălzire în sălile sportive moderne

Atunci când proiectați o sală de sport modernă sub formă de cort sau structură pneumatică, echipamentele de încălzire trebuie alese n mod profesionist. Sistemul de încălzire conectat la sistemul de ventilație a sălii trebuie să fie stabil și să asigure în mod constant condițiile termice și de umiditate dorite în interiorul cupolei încăperii. O opțiune de încălzire universală ar fi de la un rezervor de gaz cu GPL.

Prin conectarea sistemului dvs. de încălzire la o instalație GPL, puteți obține o anumită autonomie energetică. Merită subliniat faptul că încălzirea prin injecție cu gaz GPL este ecologică - nu poluează mediul înconjurător, deci poate fi folosită literalmente peste tot.

Un alt avantaj al încălzirii cu gaz folosind GPL este că această soluție ajută la optimizarea costurilor suportate în timpul sezonului rece. Trebuie remarcat faptul că sălile de sport pot avea un volum imens, ceea ce înseamnă mii de metri cubi de aer care trebuie încălzit în fiecare zi. Proprietarii unor astfel de instalații caută soluțiile cele mai eficiente, iar acestea sunt furnizate de sistemul de încălzire GPL.

background-image

Instalarea echipamentelor de încălzire pe gaz

Pentru a putea economisi gaz GPL și a reduce consumul acestuia la încălzirea sălilor sportive de nouă generație, pot fi utilizate echipamente de încălzire care funcționează pe bază de gaz care sunt alimentate cu gaz lichefiat. Nu există acces la rețeaua de gaz peste tot, puteți instala un rezervor de gaz lichefiat sau îl puteți închiria de la Flaga, de exemplu, și astfel puteți oferi sălii de sport o sursă constantă de GPL necesară pentru alimentarea radiatoarelor.

 

Radiatoarele din ceramică cu gaz sunt considerate în prezent una dintre cele mai ieftine surse de încălzire pentru clădirile cu dimensiuni mari. Funcționează prin radierea căldurii într-o anumită direcție fără mișcare forțată a aerului în același timp. Ca urmare, căldura ajunge acolo unde dorește persoana care gestionează sala de sport. În acest fel, puteți evita pierderile costisitoare de energie cauzate de încălzire, de exemplu, în spațiul superior al unei săli de sport, unde nu este necesară o temperatură mai mare, nici chiar în timpul sezonului rece. Utilizarea echipamentelor de încălzire pe gaz are încă un avantaj - reduce pierderile de căldură care apar de obicei acolo unde clădirea are o izolație termică mai slabă. Încălzirea sălilor de sport cu radiatoare pe gaz poate ajuta la utilizarea mai eficientă a căldurii generate. Se estimează că economiile pot ajunge până la 30%.

 

O alternativă - încălzitoarele pe gaz

În loc de radiatoarele care funcționează cu gaz în sistemele de încălzire din sălile de sport, pot fi utilizate și alte dispozitive alimentate cu GPL, precum echipamentele de încălzire pe gaz. Rezervorul GPL, amplasat oriunde în apropierea încăperii, permite instalarea de încălzitoare, în special în clădiri cu o înălțime relativ mică. Echipamentele de încălzire pe gaz pot înlocui sistemele tradiționale de încălzire a spațiilor. Au propriul ventilator care forțează mișcarea aerului, datorită căruia, la pornirea echipamentelor de încălzire, încăperile se încălzesc foarte repede. Într-o situație în care o temperatură crescută este necesară într-o sală de sport doar pentru o parte a zilei, de ex. de la 8:00 la 18:00, pot fi utilizate echipamentele de încălzire cu gaz lichefiat.

 

Pot fi folosite ca perdele de aer, mai ales acolo unde ușile sunt adesea deschise. Canalele încălzite cu încălzitoare pe gaz vor permite eliminarea fluctuațiilor de temperatură din interiorul sălilor de sport. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea arzătoarelor din echipamentele de încălzire, deoarece acestea au o durată de funcționare lungă. Acest lucru reduce costurile asigurării unui sistem de încălzire eficient.

 

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele complet
Numărul de telefon
Cod poștal
Adresa de e-mail
Full Close