background-image

S.C FLAGA GPL ROMANIA S.R.L: Recertificare în domeniul calității

În decembrie 2020, a avut loc  recertificarea sistemului de management al calității din cadrul S.C FLAGA GPL ROMANIA S.R.L, conform standartului SR EN 9001:2015. Recertificarea  a fost realizată de către organismul de auditare TUV AUSTRIA ROMANIA S.R.L. În urma acestui audit, a fost eliberat pentru compania noastră, certificatul de calitate valabil până în decembrie 2023. 

 

 

Procesul de recertificare are loc din 3 în 3 ani. În acest timp, organismul de certificare realizează 2 audituri de supraveghere a sistemului de management al calității. Flaga GPL ROMANIA S.R.L se  angajează să asigure funcționarea eficientă a sistemului de management al calității, care se concentrează pe rezultate și dezvoltare si urmează o abordare orientată pe proces si  bazată pe analiza riscurilor. Compania noastră își propune oferirea unor soluții la cheie privind proiectarea, execuția, distribuția, mentenanța și aprovizionarea în domeniul combustibilului tip GPL. Pentru noi, satisfactia clientului este foarte importanta, motiv pentru care punem un mare accent pe calitatea  produselor si  a serviciilor oferite. 

 

 

“Auditul  a confirmat că oferim calitate clienților noștri în fiecare zi, pe lângă faptul că respectăm standarde ridicate de siguranță. Aș dori să mulțumesc tuturor colegilor mei pentru implicarea și seriozitatea cu care își realizează activitățile zilnice”, a declarat Maciej Malkowski, directorul QHSSE, UGI Group East Region. - „Lucrând ca o echipă, am pus în practică soluții inovatoare care satisfac simultan nevoile clienților noștri și protejează sănătatea și siguranța angajaților noștri. Datorită  certificării noastre, știm acum că trebuie să transmitem aceste așteptări înalte și subcontractanților cu care colaborăm. Ne dorim ca și aceștia să performeze la fel de bine ca și companiile noastre. Această abordare se reflectă în cea mai recentă politică de siguranță și calitate a companiei.”

background-image

Despre FLAGA GPL:

S.C FLAGA GPL ROMANIA S.R.L este o filială a UGI International, care operează în întreaga lume. Fondată în 1882, UGI Corporation (United Gas Improvement) este primul furnizor de energie rezidențială din Statele Unite. Dintre produsele si serviciile sale, GPL-ul,  gazele naturale și electricitatea sunt cele mai semnificative. UGI are aproximativ 13.000 de angajați în întreaga lume și este listată la bursa din New York din 1929.

 

În Europa, UGI este prezentă sub denumirea de UGI International. Aceasta servește în principal piețele de GPL din 17 țări din Europa de Vest și Centrală, operând sub șapte mărci distincte: AvantiGas (Marea Britanie), Antargaz (Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda), FLAGA (Austria, Elveția, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România), Kosan Gas (Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda),  UniverGas (Italia) și AmeriGas Polska (Polonia). 

 

În România, anul de înființare al societății este 1998, la început firma numindu-se S.C EUROGAZ S.R.L. până în anul 2009, când se schimbă denumirea în S.C FLAGA GPL ROMÂNIA SRL.  

 

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele complet
Numărul de telefon
Cod poștal
Adresa de e-mail
Full Close