background-image

Cea mai bună soluție pentru brutării și cofetării

V-ați gândit vreodată să deschideți propria brutărie?

Aceasta este o idee foarte bună pentru afacere care necesită doar pasiune și dăruire. Desigur, veți avea nevoie și de un loc care să îndeplinească standardele sanitare. Cu toate acestea, cel mai important element al întregii întreprinderi este instalația de gaz. Fără una montată corespunzător, nu veți obține permis pentru desfășurarea acestui tip de activitate. De asemenea, merită luat în considerare ce materie primă veți folosi în procesul de coacere a pâinii sau a prăjiturilor. Este important în ceea ce privește gustul produselor și potențialele cheltuieli

O alternativă mai convenabilă pentru brutărie

Pe piață există o mulțime de alternative pentru arderea tradițională cu lemn. Una dintre ele este GPL. De asemenea, cunoscut sub denumirea de gaz GPL, este cea mai bună soluție pentru brutării. Poate fi folosit atât pentru încălzirea încăperilor, cât și ca combustibil pentru sobe și cuptoare. Este cel mai eficient mod de încălzire deoarece încălzirea cu gaz nu consumă la fel de multă energie ca sobele electrice. Tot ce trebuie să faceți este să setați temperatura dorită în încăpere. Un alt avantaj este libertatea de poziționare a rezervorulului de gaz. Rezervoarele mari sunt, de asemenea, o soluție mai bună dacă GPL trebuie să îndeplinească rolul de coacere, cât și de încălzire. De asemenea, merită menționată ușurința de furnizare a acestui tip de combustibil. În prezent, nu este o problemă să încărcați chiar și cel mai mare rezervor de GPL oriunde în România.

Soluție universală pentru întreprinderile mici și mari

Datorită faptului că arderea gazului lichefiat nu produce atât de multe substanțe nocive și dioxid de carbon, este cea mai bună soluție atât pentru întreprinderile mici cât și pentru cele mari. Sistemul de coacere nu este singura destinație a GPL. Gazul petrolier lichiefiat pentru o brutărie poate fi, de asemenea, responsabil pentru încălzirea spațiilor în timpul iernii. Se caracterizează prin eficiență ridicată, ceea ce face ca utilizarea căldurii în timpul coacerii și încălzirii să fie foarte economică. Sistemul, bazat pe gazul descris, vă permite să atingeți într-un timp scurt temperatura necesară pentru coacere. De asemenea, este foarte simplu în construcție, deoarece constă doar în conectarea rezervorului la cuptor sau cazan. Este demn de remarcat faptul că aceasta este o soluție foarte sigură care necesită doar instalare profesională. Rezervoarele pentru industrie, care sunt disponibile în diferite dimensiuni, își vor îndeplini rolul în primul rând în locurile în care nu ajunge gazul natural. Cazanele care deservesc un astfel de combustibil pot fi ușor adaptate la un alt tip de gaz. Deci GPL va fi, prin urmare, cea mai bună soluție pentru brutării atunci când trebuie luate decizii cu privire la tipul de încălzire și combustibilul pentru cazane sau cuptoare.

 

  În ciuda faptului că GPL este în principal asociat cu mașinile, este utilizat, de asemenea, în industria alimentară. GPL pentru industrie este perfect nu numai la coacere, ci și pentru menținerea temperaturii din încăpere. Cel mai mare avantaj al său este prețul scăzut și ușurința de umplere a rezervoarelor. De asemenea, nu emite vapori nocivi, ceea ce înseamnă că este sigur pentru mediu. Mai mult chiar, este foarte economic. Este suficient pentru perioade destul de lungi de timp, deci nu este nevoie să faceți comenzi în fiecare săptămână.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele complet
Numărul de telefon
Cod poștal
Adresa de e-mail
Full Close