background-image

Uscarea cerealelor la fermă - sau cum să creșteți profiturile?

Cel mai eficient răspuns pentru această întrebare ar fi - reducerea costurilor și a cheltuielilor. Este normal, când utilajele se uzează din timp, iar costurile de exploatare cresc constant. Un alt fapt care ne influențează, ori de câte ori dorim sau nu, sunt tendințele globale și locale, care ne dictează cel puțin metodele de uscare și tehnologia pe care le folosim, ceea ce ne permite să obținem un loc mai bun pe piață.

 

Conversia echipamentelor dvs. de uscare ar fi alegerea potrivită, de pe combustibili ca uleiul de încălzire pe GPL. Nu va influența doar eficiența finală în procesul de ardere, dar va prelungi longevitatea echipamentelor până la 15 ani.

Cum să vindeți cerealele la un preț mai mare?

Scopul principal pentru fiecare fermier va fi întotdeauna vânzarea producției la prețul cel mai mare. O astfel de posibilitate poate fi asigurată prin uscarea corespunzătoare cu aer încălzit și la o umiditate potrivită. Numai astfel de cereale pot fi vândute la un preț mai mare sau pot fi păstrate și vândute la un preț mai favorabil, în funcție de cererea pieței.

Cum să stabilim veniturile viitoare pentru viitor?

Orice fermier care dorește să-și mențină veniturile viitoare ar trebui să fie și om de afaceri și să calculeze cheltuielile în raport cu beneficiile potențiale. În astfel de cazuri, există mai multe elemente pe care nimeni dintre noi nu le poate influența, cum ar fi condițiile meteorologice și umiditatea boabelor culese. Prin alegerea rezervoarelor închiriate cu instalații de GPL de la Flaga, se pot economisi cheltuieli semnificative ale investiției și nu se plătește pentru service, întreținere sau reparații rapide în caz de defecțiuni. Costul pentru GPL va acoperi toate serviciile menționate. 

 

În plus, atunci când utilizați propanul, nu trebuie să plătiți costuri fixe legate de așa-numita taxă de transport sau de întreținere a rețelei pentru utilizarea gazelor naturale. Pe lângă toate acestea, cel mai mare beneficiu este capacitatea de a îngheța prețul gazelor pe întregul sezon de uscare în avans folosind prețul Flaga Hedge. Datorită acestui fapt, clienții noștri sunt protejați în totalitate de factori potențial negativi și imprevizibili care afectează costul achizițiilor de gaze, cum ar fi: cursurile de schimb, costurile crescânde ale extracției produselor, prețurile globale ale combustibilului sau chiar tulburările politice care pot afecta lanțul de aprovizionare. Cunoașterea cheltuielilor în avans vă permite mult mai ușor să planificați nivelul necesar de venit posibil și să vă garantați un profit.

 

background-image

Tendințe globale și prețul cerealelor

După cum arată raportul global al portalului Tidge, prețul cu ridicata al cerealelor din Statele Unite a scăzut la cel mai scăzut nivel în ultimii 4 ani. A fost cauzată de cererea scăzută de cereale în producția de etanol, care este una dintre principalele părți ale biocombustibililor, precum și cantitatea mai mică de porumb pentru hrana animalelor. Blocajul a fost cauzat de virusul COVID. Influența deplină asupra pieței europene nu o cunoaștem încă, dar merită menționată influența potențială asupra cererii de cereale. În lume, aproximativ 40% din porumb este folosit pentru producția de etanol și 36% pentru hrana animalelor, iar experții avertizează că prețul urmează să scadă după scăderea prețurilor la petrol. 

Aspect ecologic și schimbări climatice

Fiecare gospodărie, companie de producție și fermă chiar dacă dorește sau nu, va trebui să acorde o atenție mai sporită influenței afacerii sale asupra mediului local. Scopul fiecărei ferme este, în mod normal, scăderea emisiilor, astfel încât conversia de la uleiul de încălzire la GPL este un pas într-o direcție conștientă și activă pentru a lupta pentru reducerea smogului. Prefixul ECO a devenit deja o normă, care permite unora să-și vândă mărfurile la un preț mai mare, ceea ce aduce o influență excelentă pentru viitorul generațilori următoare.

 

Compania Flaga colaborează cu cei mai buni producători și dealeri de uscătoare, care au o durată de viață timp de mulți ani. Deci, alegând Flaga ca partener veți beneficia de servicii complete, indiferent dacă dețineți o fermă mică, medie sau mare. De menționat că, prin închirierea instalației noastre de gaz, veți putea rezolva și problemele legate de încălzirea depozitelor sau încălzirea apei pentru angajații dvs. Citirea la distanță a nivelului de gaz vă va economisi timp, puteți să alocați mai mult timp și să faceți investiții pentru vânzarea cerealelor dvs. la un preț mai bun.

 

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele complet
Numărul de telefon
Cod poștal
Adresa de e-mail
Full Close