background-image

Cum să economisiți energie într-o casă încălzită cu gaz?

Nu supraîncălziți casa sau apartamentul

Cum să economisești într-o casă încălzită cu gaz? Una dintre cele mai ușoare modalități este de a ajusta temperatura la nevoile noastre reale. Merită să variați intensitatea încălzirii în funcție de cameră. În dormitor sunt suficiente 18 grade Celsius, în camerele în care stăm cel mai des - 21, 22 de grade. Mai cald, în jur de 24 de grade, ar trebui să fie doar în baie. Ajustarea temperaturii din interior la ora zilei - noaptea poate fi puțin mai rece.

 

Supraîncălzirea camerelor nu numai că mărește consumul de gaz în casă, dar are și un impact negativ asupra sănătății noastre. Cu toate acestea, este de asemenea important să nu răciți prea mult casa. Revenirea la temperatura optimă va consuma multă energie. Chiar și când plecăm din casă, închideți ușor caloriferele.

Aerisirea adecvată a încăperilor

Modul în care ventilați interiorul poate avea, de asemenea, un impact asupra facturilor de încălzire pe gaz. Acest lucru este deosebit de important iarna. În această perioadă a anului, este mai bine să renunți la aerisire lungă. Este mai bine să ventilați încăperile intens și rapid. Deschiderea larg a ferestrelor pentru câteva minute este de departe cea mai bună modalitate de a lăsa aerul proaspăt să intre în casă.

 

Drept urmare, caloriferele nu vor trebui să egaleze temperatura mult timp. Această metodă de ventilație reduce pierderile de căldură. Merită să țineți minte să opriți încălzitoarele atunci când deschideți ferestrele.

Cum poate fi economisit gazul? Afișajul caloriferelor

Costurile de încălzire pot fi reduse prin afișarea corectă a caloriferelor. Mai presus de toate, țineți minte că nu trebuie să nu le acoperiți cu nimic - desigur, mai ales când sunt pornite. Așa că evitați să le acoperiți cu mobilier, perdele lungi sau draperii.

 

Consumul de gaz este mărit și de către uscarea hainelor umede pe calorifere. Acoperirea caloriferelor îngreunează propagarea aerului cald în cameră, ceea ce poate mări costurile de încălzire cu până la 20%! Un truc suplimentar care va ajuta la utilizarea și mai eficientă a căldurii caloriferelor este instalarea unor ecrane care reflectă căldura între calorifere și perete.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail

Vă rugăm să specificați ce sursă de încălzire folosiți în prezent

Full Close