background-image

Încălzirea sălilor de sport cu gaz de la un rezervor

Clădirile industriale, comerciale, dar și cele sportive sunt deosebit de exigente în ceea ce privește sistemul de încălzire. Totul din cauza dimensiunilor mari și a specificului utilizării lor. În căutarea celui mai bun sistem de încălzire pentru sălile de sport, trebuie să se țină cont atât de tehnologia instalațiilor, cât și de considerente ecologice sau economice. De ce merită să alegeți gazul lichid în acest context?

Sala de sport - ce condiții trebuie asigurate în ea?

În cazul acestui tip de structură, este foarte important să se asigure utilizatorilor condiții termice și de umiditate adecvate. Instalația cu rezervor de GPL permite obținerea de performanțe optime în acest sens, concomitent cu economii considerabile. Depinde, de asemenea, în mare măsură de scopul concret pentru care este utilizată clădirea.

 

Cerințele specifice pentru sistemele de ventilație, de aer condiționat și de încălzire din bazele sportive depind, de exemplu, de sportul care se practică acolo. Acestea vor fi diferite pentru o instalație proiectată pentru jocuri de echipă, cum ar fi voleiul sau baschetul, și altele pentru un teren de tenis sau de squash. O altă categorie este reprezentată de piscinele de diferite tipuri.

 

Fiecare clădire prezintă cerințe diferite în ceea ce privește parametrii aerului din interior și o cale diferită pentru a le atinge. În etapa de proiectare a sălilor de sport, costurile pentru căldura și energia furnizate instalației sunt, de asemenea, analizate în mod amănunțit.

De ce este bun GPL-ul pentru încălzirea sălilor de sport?

Atunci când se planifică construcția unei săli de sport moderne, inclusiv sub forma unui cort sau a unei structuri pneumatice, sistemul de încălzire trebuie să fie bine gândit. În fiecare caz, acesta este asociat cu un sistem de ventilație. Ambele componente trebuie să fie stabile, securizate și să asigure condiții termice și de umiditate optime în interiorul construcției. În prezent, GPL este una dintre cele mai atractive soluții de încălzire existente pe piață.

 

Încălzindu-vă hala cu gaz din rezervor, puteți obține un fel de independență energetică. În plus, este o opțiune extrem de ecologică - procesul de ardere a GPL nu poluează mediul natural, astfel încât poate fi utilizat în orice mediu.

 

Un avantaj la fel de important al GPL-ului este optimizarea costurilor de încălzire, în special în timpul sezonului de încălzire. Sălile de sport sunt, de obicei, clădirii cu o capacitate cubică mare, adică mii de metri cubi de aer. Și numai din acest motiv, proprietarii și managerii unor astfel de unități sunt în căutarea celor mai eficiente soluții care să nu le afecteze prea mult bugetul. Sistemul de încălzire cu gaz lichid este o soluție perfectă în acest caz.

background-image

Sala de sport încălzită cu GPL - cum să o organizăm?

Pentru a vă bucura de economii și mai mari la încălzirea cu combustibil lichid a sălii de sport, puteți opta pentru încălzitoare radiante alimentate cu gaz. În ceea ce privește rezervorul de GPL, nu este nevoie să-l cumpărați. O soluție economică și foarte comodă este închirierea acestuia. În acest fel, puteți asigura o aprovizionare constantă cu combustibil și, prin urmare, cu căldură a sălii, cu un minim de timp și de muncă din partea dumneavoastră.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail

Vă rugăm să specificați ce sursă de încălzire folosiți în prezent

Full Close