background-image

Declarația FLAGA GPL ROMANIA SRL

Cu mare tristețe, FLAGA GPL ROMANIA SRL și toți angajații noștri au auzit despre tragicul incident din Crevedia. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de toate victimele acestei tragedii, în special alături de familiile curajoșilor pompieri care și-au oferit sacrificiul suprem.

 

Dorim să subliniem că FLAGA GPL ROMANIA SRL nu are NICIO legătură cu firma SC FLAGAS SRL care a fost recent menționată în presă în urma acestui tragic accident.

 

Pentru FLAGA GPL ROMANIA SRL, ca parte a familiei globale de companii UGI International, siguranța este prioritatea noastră absolută. Efectuăm în mod regulat toate auditurile interne, verificările impuse prin lege de autoritățile române și trecem auditurile de certificare, asigurând conformitatea deplină a operațiunilor noastre cu standardele românești și internaționale. Acest lucru a fost confirmat de cel mai recent audit ISO care a avut loc la Depozitul nostru din Salonta în 25 și 26 ianuarie 2023 de către TÜV AUSTRIA CERT GMBH, care atestă că îndeplinim toate criteriile ISO 9001:2015. Recent am sărbătorit peste 500.000 de ore de lucru fără accidente de muncă în întreaga regiune, incluzând și România.

 

Departamentul nostru Tehnic lucrează în strânsă colaborare cu ISCIR, pregătind toată documentația obligatorie și obținând toate certificările și autorizările necesare înainte de a începe realizarea instalațiilor la clienții noi, care după finalizare sunt supuse tuturor verificărilor și controalelor obligatorii și periodice de siguranță. Standardele noastre globale de siguranță sunt aplicabile și pentru Depozitul nostru din Salonta și pentru instalațiile GPL ale tuturor clienților noștri care folosesc instalațiile tip Skid și mic vrac din toată România.

 

Încă o dată, dorim să subliniem că suntem profund întristați de incidentul din Crevedia, dar credem că acesta va fi un impuls pentru întreaga industrie GPL de a respecta toate reglementările așa cum facem noi, FLAGA GPL ROMANIA SRL încă din prima zi a operațiunilor UGI International din România.

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail

Vă rugăm să specificați ce sursă de încălzire folosiți în prezent

Full Close