background-image

Al 12-lea pachet de sancțiuni și GPL

Stimate domnule sau doamnă,

 

Cel de-al 12-lea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, ca urmare a agresiunii continue a acesteia împotriva Ucrainei, a fost convenit de statele membre ale UE, aprobat de Comisia Europeană și intră în vigoare începând cu 20 decembrie 2023. Pachetul include GPL de origine rusă, iar interdicția de import pentru eventualele noi acorduri de import intră în vigoare la 20.12.2023.

 

Recent, în mass-media au apărut informații despre posibilitatea unor sancțiuni la GPL de origine rusă. În legătură cu cele de mai sus, am dori să clarificăm că FLAGA, ca parte a corporației americane UGI, este pe deplin obligată să respecte toate reglementările privind sancțiunile, inclusiv cele în vigoare în Statele Unite, precum și în Uniunea Europeană. Aceasta va include prevederile propuse de Comisia Europeană pentru cel de-al 12-lea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei. GPL cu codurile NC 271112 (propan), NC 271113 (butan) și NC 271119 (alte hidrocarburi lichefiate neclasificate în altă parte) a fost introdus pe lista de produse din noul pachet. Prioritatea noastră, în toate situațiile, va rămâne securitatea și stabilitatea aprovizionării tuturor clienților noștri. Cu o prezență în 17 țări europene și în Statele Unite, dispunem de infrastructura necesară pentru a asigura continuitatea livrărilor de GPL către clienții noștri pe cale maritimă din SUA și din alte direcții, precum și pe cale ferată și pe camion din țările din Europa de Vest. De la începutul conflictului dintre Rusia și Ucraina, aceasta este ruta pe care se efectuează livrările către FLAGA în ROMÂNIA, și ne așteptăm ca cererea clienților noștri să fie pe deplin satisfăcută în cazul introducerii sancțiunilor în cauză.

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați +40 (0) 259 411780 și în scris la următoarea adresă de e-mail: office@flaga.ro 

 

CE TRASEU TREBUIE SĂ PARCURGĂ GPL PENTRU A AJUNGE LA CASA SAU COMPANIA DVS.? | INFOGRAFIKA

Button

Ai o întrebare?

Completați formularul de contact de mai jos!
Doriti să comandati gaz? Sună-i pe colegii noștri care va stau la dispozitie pentru a va ajuta!

Completați câmpurile obligatorii pentru a trimite mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis și vă vom contacta în curând.
Numele și prenumele
Număr de telefon
Adresa de e-mail

Vă rugăm să specificați ce sursă de încălzire folosiți în prezent

Full Close